| username23 a întrebat:

Deci cam asa sta treaba, pe 9 am avut contact sexual, pe 10 am facut baie, apoi zilele urmatoare am observat o pata de singe pe lengerie. Ce poate fi?

4 răspunsuri:
| alexutza003 a răspuns:

Daca ai facut sex neprotejat sau s-a rupt prezervativul si ai avut contac cu sperma lui este posibil sa fi insarcinata deorece unele femei cand raman insarcinate sangereaza un pic

| Spinoasa a răspuns:

Daca a fost primul contact sexul e normal sa te patezi. Daca nu inseamna ca ai vreo problema.

| monica_8816 a răspuns:

Daca ti-a venit menstruatia inseamna ca era menstruatia si daca a fost pentru prima data contacu sexual poate sa fi fost o mica urma din himenul care s-a rupt
funda? sau macar vothappy

| Carmenela a răspuns:

Se poate sa fi fost un act sexual mai dur.Mi s-a intamplat sa ma patez si eu primele dati pentru ca el prindea viteza ca iepurele si cum vaginul meu nu era obisnuit cu frecarea...Bine ca nu mi-a convenitsi am vb deschis despre asta si s-a rezolvat.
Si mie mi s-a intamplat cand am ramas insarcinata si dupa ce am avortat.Dar de atunci ii totul bine si frumos. Spune-i si iubitului tua ce sa intamplat.Nu traba sa iti fie jenawinking
Ai grija de tine:*