| ionutzax96 a întrebat:

Deci cum v-am mai povestit in ultima mea intrebare, baiatu pana la urma s-a despartit de mine... si chiar nu inteleg de ce! Acuma am si aflat ca acuma 4 saptamani a sarutat-o pe alta si i-a zis ca nu vrea nimic de la ea decat sa ramana prieteni El m-a sarutat si mi-a dat sperante si a zis ca suntem din nou impreuna si acuma dupa o zi se desparte de mine?!?!? Si acuma imi spune si mie la fel sa ramanem prieteni... Nu il mai inteleg. Voi ce credeti? confused

Răspuns Câştigător
| SimionAlexandru a răspuns:

Cand s-a intamplat asta? In trecut. Ce ai spune sa il lasi si pe el, sa fie de domeniul trecutului, si sa te concentrezi pe altceva, care conteaza cu adevarat pentru tine, si care te face fericita si te binedispune? E un sfat bun :* Urmareste acest video cu atentie, poate te ajuta cu ceva:
http://www.youtube.com/watch?v=v6bjLsQP9_E
Iti doresc o zi superba, Ionutza :-)

6 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Sinteti copii asa ca nu-i nimic grav.iecare alearga asa dupa ce zboara, fiecare cu pasaricile lui.Asa se intimpla cind esti adolescent sau stiu si eu citi ani aveti voi. Dupa 20 de ani incolo o sa fie altfel.Stai linistita ca esti fata si tu gasesti mai usor baieti decit el.Pt voi e mai simplu, mai usor.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Baiatu se distreaza si ia fetele la rand iar tu ai picat de naiva in distractia lui

| Vix999 a răspuns:

Ai fost inca una pe lista lui din pacate sad
Lasa-l in pace si explica-i faptul ca ai suficienti prieteni!

| anka89 a răspuns:

Mergi mai departe si nu ii mai da atentie deloc se pare ca nu prea stie ce ii de capul luiwinking

| KosmiiiNa a răspuns:

Exact asa mi s-a intamplat si mie acum 6 luni..Si astazi il iubesc dar mi-am dat seama ca nu ma merita.Cred ca amandoua am cazut plasa aluziile lor. =(

| Azµre a răspuns:

Să nu te mai amesteci cu el, n-are rost happy nu merită e nesimțit.