| Mihαelα a întrebat:

Salut, deci e o intrebare simpla pentru baieti, spuneti-mi cum se cucereste un baiat? Adica simt ca si el ma place cat de cat, dar cum sa-i starnesc curiozitatea? De multe ori am pus in aplicare,, indiferenta" si nu mi-a mers, cu el ne scrim mesaje si astazi am observat ca a inceput sa nu-mi raspunda atit de interesat cum o facea inainte, credeti ca daca nu mai dau semne de viata si astept sa faca el primul pas, voi face bine? E un baiat foarte bun, si nu mi-a placut de el la exterior, m-am indragostit de felul lui de a fi, cum sa fac si eu acelasi lucru, sa-l innebunesc? Tin sa mentionez ca e la 20 km de mine si nu ne putem vedea zilnic. Funda+vot + 5 funde garantat(la raspunsuri cat mai inteligente si detaliate-fundele stiu eu cum vi le dau)

Răspuns Câştigător
| Picasso a răspuns:

Salut Mihaela! Mai de obicei baietii sunt atrasi de fetele dragute! asta ce inseamna laughing? Paii sti ca noi nu prea vedem bine, vedem in ceata laughing) vedem numai ce ne place noua ( cul si tate), deci ideeea este ca daca ai si tu asta, sigur va intoarce capul dupa tine, sau daca e asa discret baiatul, "sigur" te va urmarii cu privirea" Dappi si faci bine cu indiferenta, insa trebuie sa combini indiferenta cu "provocarea", si un pic de tupeu nu ar strica si el! Aaaaa inca ceva lasa meaje gen: ce fc? mi-e dor de tine!, bla-bla-bla-etc! Incearca sa il provoci, ispitesti, bun daca estitimida chiar si porin mesaje, sau un mesaj, dupa care sa va intalnitzi undeva in parc, oras ceva, undeva "ferit" de public! Si incearca decat tu singura, si el singur, nu mai lua pe nimeni cu tine sora prietena etc, o sa ii faci pofta! Gandeshte-te de ce nu ne plac noua telenovelele si preferam sa scuipam semintze uitandu`ne la un meci! Deci nu uita provoacal din scurt si pune-l intr-o situatzie incat sa accepte sa va intlanitzi! Aaaa daca nu estiasa rushinoasa, provoacal la un sarut din prima intalnire, nu stiu spounei ca e timid laughing) las etc! Nu stiu incearca si tu! Succes si ai grija de tine, incearca sa nu fi asa disperata! FUNDA big grin

11 răspunsuri:
| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

De parca ar fi o "formula" care sa functioneze la toti baietii in acelasi mod...

| Mihαelα explică:

Nu e o formula dar macar un sfat, de ex la fete funtioneaza intr-un mod...la baieti in altul, as fi recunoscatoare de-un sfat bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-i un scurt, anal, vaginal

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

O gagică lungă-n craci, microfoane, boi şi vaci în ţara de aurolaci.

| Shenn a răspuns:

Ai gresit cu indiferenta,foarte tare,acum ca sa isi revina vorbeste cu unul din prietenii lui sa ii dea de inteles ca il placi,sau spune-i chiar tu,incet incet o sa ii starneasca interesul. isi va pune intrebari,incearca sa vezi ce ii place sa faca,ce il atrage, etc etc si vorbeste cu el despre asta, o sa il impresionezi daca pari atrasa de aceleasi lucruri ca si el. Good luck.

| Maditzaa16 a răspuns:

Un baiat nu il cuceresti intr-o ora,sau o zi iti trebuie timp! Iti spun ca si indiferenta e buna asa vede ca ii arati ca nu il placi si pune mai mult interes de obicei ei vor mereu ca o fata sa cada la vrajelile lor! Mie mi s-a intamplat si el stia ca imi placee de el, ii spusese chiar si prietenii lui si ai mei. Aveam cativa prieteni in comun.El spune ca sunt prea mica dar totusi cand eram ca alt baiat crapa de ciuda sa fiu cu el chiar se baga intre noi! Dai timp, vorbeste-i deschis spune-i si ce vrei! Fii atenta la detalii despre el si scoate subiect.Ce ii place sa faca, poate aveti lucruri in comun! Fa-l sa se simta ff ajutat de tine asa o sa te placa mai mult! Si fii indifeerenta cand trebuie si important! Nu plange dp el & nu fi stresanta cu el! happy Mie mi-a mers :X avem 9 luni acum :X :* sper sa te ajute!

| YourIllusion a răspuns:

Poate sa fie genul de baiat timid, care chiar daca te place nu poate sa recunoasca.Fa tu un pas catre el.

| YourIllusion a răspuns:

Poate fi genul de baiat timid, care chiar daca te place nu poate sa-ti o spuna.Fa tu un pas catre el.

| ComatoseWine a răspuns:

Cand unui baiat ii place de o fata se da in spectacol in fata ei sau e genul care o ignora si se poarta indiferent asteptand ca fata sa-i citeasca gandurile.nici daca fata ii zice ca e dragut sau ii bate un apropo el nu e sigur daca sa-si marturiseasca sentimentele sau nu(orgoliul masculin-nu vrem sa parem slabi). Daca fata "nu ii citeste gandurile" el va renunta la a mai incerca sa faca ceva in legatura cu fata de care ii place(ma refer ca nu va face nici macar un pas spre inima ei). Pentru un baiat in general nu e o problema distanta daca stie ca ii esti fidela.Baietii urasc ca fetele sa ii ignore-orice fete, deci faza cu indiferenta ii va face sa te ignore mereu sau sa zica ca esi enervanta, nesuferitachatterbox doar ca nu ii bagi in seama.de cate ori v-ati vazut? Daca niciodata f2f atunci fa cumva si intalniti-va si e totul ca si rezolvat-ori te va respinge ori va fi cu tine garantat.
Sfaturi de cucerit baieti nu stiu ca depinde de fiecare.Incerc sa rastrang toate astea la niste calitati pe care trebuie sa le aibe fata pentru majoritatea baietilor:
sa nu injure clar
sa nu fie genul de fata care sare la toti in brate
sa nu e fata care se da in spectacol in fata prietenilo\cunoscutilor si chiar persoanelor necunoscute la o "ieseala" gen:se apuca sa danseze, sa faca lupte cu baietii, sa se imbrace strident rau(1000 de culori, sute de accesorii, make-up cu 5 tone de fond de ten, 4 kg de rus, gloss in excest etc).nu trebuie sa ii faci sa fie stanjenit
fata care nu ii raspunde cand o suna sau ii trimite mesajelaughing
o fata care e muuuuuult sub intelectul lui(baietii prefera fetele cu intelectul superior lor-cei mai multi, egal cu al lor-o buna parte sau putin mai slab-destul de putini acepta formula asta.eu fac parte din ultima categorie(fata my putin inteligenta ca me). daca fata e cu muuuuuuuult mai slaba ca el la acest capitol nu se va apropia de ea decat daca ea e dispusa sa faca sex foarte des sau daca e disperat dupa o prietenalaughing
deci atat deeocamdata...ma mai gandesc si mai scriu ceva
p.s.:daca il ignori si nu ii trimiti tu mesaje el nu o va face. poate se va trezi peste cateva saptamani ca se plictiseste si te gaseste in agenda si isi mai aminteste (sau nu) ca te place si te trezesti cu un mesaj gen:"buna ce mai faci?"

| MissFashion a răspuns:

Greseala asta am facut-o si eu cryingcrying
Cu un baiat

| RedXxX1 a răspuns:

Daca esti stramba... laughing degeaba incerci. Saaau... dupa mine imi plac fetele care se comporta. NORMAL.