| AlexRO150 a întrebat:

Salut, deci e vorba de o fata, un an mai mica, eu am 16 ani, imi facea ochi dulci, vorbeam era okey dupa 3 zile s-a suparat (adica lumea o facea curva ) si eu i-am spus sincer ce cred despre ea si cum o vad de fapt, s-a suparat, zicand ca eu ascult ce zice lumea, mi-a zis ca s-a terminat si ca nu mai vrea sa mai vorbm, ca sa ii arat ca imi pare rau am mers pana la ea 60km dus intors cu bicicleta. Se pare ca n-a fost acasa dar macar cica i-a trecut dar tot nu voia sa mai vorbim si am ignorat-o complet 5 zile, noi mergem din aceeasi statie de autobuz acasa, este una mica si suntem putini, adica ne vedem zilnic mai ales ca e in clasa cu niste prieteni buni, faza e ca de 2 zile de cand am ignorat-o a inceput sa ma salute, sa vina iar la mine si parca imi atrage atentie, eu as vrea sa vorbesc cu ea. Are rost?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Tu esti singurul/cel care stie ceea ce simti in sufletul si inima ta, cu adevarat fata de ea. Chiar si daca firea ei ar putea fi sau este putin mai usuratica, mai zvapaiata.

| Violleta2022 a răspuns:

Eu nu pot sa inteleg un lucru, dupa ce criterii o fetita de 15 ani, este considerata "curva"?

| Emilian65 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea si intreab-o ce gand are cu relatia voastra

| sofisis a răspuns:

Pai daca iti place de ea, normal ca are rost. Si urat ca te iei dupa gura lumii care de cele mai multe ori mananca rahat...
O fata poate sa fie mai zvapaiata, mai de viata si mai flusturatica asa si fara sa fie panarama.

| Andreeush a răspuns:

Dacă îți place de ea vorbește cu ea.