| adelayda a întrebat:

Saluthappy!
Deci este un baiat de 16 ani[eu am 14] care mia atras atentia acum aproape 2 ani cand intamplator(pana atunci nu-i dadeam atentie) i-am intalnit privirea, de atunci sunt mai mult ca nebuna dupa el si mereu cand ne intalnim se uita la mine cu niste ochi de broasca si nu stiu cum sa fac sa vorbesc cu el nu stiu... eventual sa fim impreuna...[vorbeam cu varul meu despre baietii si mi-a enumerat mai multi la rand si eu ii refuzam pe toti cand mi-a spus de el i-am zis ca nici nu prea saluta lumea(eu il salutasem in urama cu o saptamana si nu facause decat sa se uite la mine)si varul meu cred ca si-a dat seama ca imi place de el si mi-a zis ca X e prea rusinos]ce sa fac sa intru in corba cu el oricehappy ce spune-i?

Răspuns Câştigător
| madDu_4454 a răspuns:

PoI.pur sh simplu.ai putea sa il saluti.sh sa il intrbi cmfe.sh daca vezi ca iti raspunde ai putea sa lungesti vb adika.sa il intrebi my multe lucruri.sh poate candva ii vei spune ca il placi :X incearca! stii km e vb aia:'incercarea moarte n-are'decii` LA TREABA` kiss!

2 răspunsuri:
| adelayda explică:

"bobo"venise pe la scoala[in generala]si era la usa. atunci l-am salutatwinking

| bloo_8714 a răspuns:

happy nu stiu poate ca tu il vezi de la 20m si il saluti "buna, ce faci?" - strigand XD incerca sa te faci ca nu il vezi si sa te duci langa el si atunci sa il saluti, trebuie sa te bage in seamna doar nu e prost big grin daca nu merge... cauta altu' laughing