Apropiete de ea intai apoi invit-o la un suc si acolo ii spui tot, ca inca mai tii la ea si iti ceri iertare iar de aici incolo ea va decide.
Cryss uite exemplu de relatie serioasa.si preima si doua sa treia va fi la fel, iar la celelalte veti insela din principiu fiindca mereu o sa credeti ca celalalt e prost sau proasta si ca personal aveti dreptul si meritati mai mult. da va iubiti.sincer si serios.ai cetit cryss? da tu danim? citeste intrebarea lui cryss.
Ba da, e simplu. Nu e corect sa stai cu fata asta cu care esti de cateva zile daca tu inca o mai iubesti pe fosta ta prietena. Mai intai vorbeste cu fosta si spune-i ca ai vrea sa va impacati. Daca iti spune ca ii e mila de baiatul cu care e acum si nu vrea sa-l faca sa sufere, atunci mi se pare o tampenie. De tine nu ii e mila? Ar trebui sa ii pese mai mult de dragostea ta pentru ea decat de el. Relatia voastra a fost mult mai lunga si mult mai serioasa. Spune-i ca tu esti dispus sa stergi totul cu buretele si s-o iei de la capat. Daca continua cu mila pentru actualul ei prieten, da-i un timp de gandire cateva zile si las-o sa se hotarasca. Ti-am spus sa vorbesti mai intai cu ea si nu cu fata cu care esti acum, pentru ca daca vechea ta prietena nu mai vrea sa se impace cu tine, macar nu ramai cu ochii in soare. Daca nu e de acord sa va impacati, atunci nu te mai gandi la ea. Doar gaseste scuze spunandu-ti ca ii e mila de el. Mai sunt fete pe lume, macar ai constiinta curata ca ai incercat.
Purtati o discutie in care sa va asigurati ca amandoi stiti cat de mult tine'ti unul la celalalt si cred ca restul va veni de la sine...si in privinta prietenei tale si a iubitului ei ar trebui sa vorbiti si cu ei si sa le explicati ca dragostea cu sila nu merge, in cazul ei cu mila...Succes.ar fi pacat ca 2 oamnei ce se iubesc sa stea despartiti
Remusopen întreabă: