Sentimentele sunt una, chestiile sexuale ( așa le numești dta). sunt altceva. Poți să faci chestii fără sentimente, dovadă este chiar și exact ceea ce a făcut ea. Așa că dta poți să decizi dacă vrei cu ea și sentimente și chestii, și ea la fel.
3 nopti la rand? Clar. Daca erau 4 mai ziceai, dar asa...
Ce naiba? A fost cu cineva, nu conteaza ce a facut, daca era impreuna cu tine si facea asta, te insela si puneai punct. Daca nu era impreuna cu tine si accepti ceea ce a facut depinde de tine ce faci, daca alegi sa fii cu ea sau nu. Nu stiu cum te impaci cu gandul asta, poate ar putea sa o faca iar.
Bafta.
Nu m-aș încurcă cu genul asta de fata pentru o relație. Dacă a făcuto fără sentimente cu băiatul ala, poți încerca și tu sa ai aventuri cu ea fără sentimente.
,,nu a vrut desi nu a avut de ales,,?
Ce fel de lucru este asta . Am parerea, si chiar te rog sa treci peste ea. Mi-am imaginat ca as fi in locul tau, si m-au luat toti nervii xD...
Ai viata înainte dar totusi imi poti detalia aici sau in privat mai exact cele întâmplate
Am intalnit genul asta de fete in liceul, mai exact in clasa, obedient whores, eu sincer nu m-as baga intr-o relatie cu ea, asta s-ar fu te si cu unul divortat si cu copil pe cap din ce zici tu aici, care ea nu a vrut! au fortat-o respectivii sau au violat-o! ai grija omule, treaba ta, nu te lasa orbit de femei
Salut! In principiu, femeile care au sentimente pentru un barbat nu se *** cu altul. Deci din punctul asta de vedere poti sta linistit, nu e topita dupa tine. Acum conteaza ceea ce iti doresti tu, daca vrei cu orice pret sa te combini cu ea, sau doar pentru sex, e in regula. Dar iti sugerez sa nu te atasezi foarte tare de ea, nu e cazul.
Foarte bun răspuns, chiar nici pentru sex. Nu merita sincer.... Oricum sunt asa curios de contextul in care a spus,, nu avea de ales,,
Si eu ))
Mutubal întreabă: