Salut! Deci tu trebuie sa o inviti odata pe fata la un suc, incepeti sa povestiti fel si fel de lucruri, iar la un moment dat o iei de mana si ii spuni tu primul ca iti place de ea iar apoi tu intreab-o daca si la ea ii place de tine. Noroc mult!
Hei...Pai uite, vorbeste cu ea pe mass, incearca sa va intelegeti. Nu bati din palme si gata e a ta. Vorbeste cu ea si daca e ceva poate se imfiripa ceva intre voi. Nu incerca sa fi antipatic sau stresant pentru ca vei parea un tip banal si mai grav sa nu faci pe catelusul care umbla dupa ea.Bafta ai grija!:*
Mai bine ai face rost de nr ei de tel si iai tr un msj sa-i spui ce simti pentru ea si daca ar dori s iesiti s v intalniti s mai vb, sa povestiti poate va iesi ceva eu cel putin asta sper e mai bine asa daca in fata n ai curaj sa-i zici si ink ceva daca iesi cu ea la intalnire si toate alea n uita sa-i tr msj dupa ce va luati ramas bun si sa-i spui ca tio facut o mare bucurie si bla bla bla un msj in care ii urez nb sau neata sau nu neaparat uneori pentru cineva inseamna f mult chiar daca pentru celalalt e ceva,, neobisnuit poate. sper ca ti-am fost de ajutor:*
Salut! Pai nu e bine daca nu ai curaj, eu cred ca ar trebui inainte sa vorbesti cu ea la telefon prin mesaje, pe mess, dastea...si dupa ceva timp sa ii spui in fata sau daca nu ai curaj sa ii lasi un mass pe messenger si sa ii spui tot ce simti pentru ea, ca o placi si etc. Asa eram si eu inainte! mai rusinos... da am trecut demult peste perioada aia! cati ani ai uh? Succes