1.Arata bine baiatu`, ai gusturi
2.Scrie-i un bilet si cand mai mergi la cor pune-l cumva in geanta lui, in hainele lui. Iti va fi mai usor. Daca nu, ii poti spune direct ca iti place de el.Si atunci vei vedea daca si lui ii place de tine.:X
Nu trebuie sa il inviti tu la dans.Mai intai incearca sa stai cat mai mult in preajma lui si daca nu reactioneaza, ia-l tu pe el la dans fara sa-l intrebi.Eu asa faceam in generala si tinea mereu
Nu e frumos să dai poza fără acceptul lui! În rest intră în gaşca lui să fii mai aproape şi (poate, poate)! Baftă şi să fii iubită la Maxim!
Mie nu mi se pare dragut, este slabut nu stiu ce sa zic... nici nu cred ca are ceva mai mare in pantaloni urmeaza sfaturile lu' UbexFlo si afla
1.Nu cred ca ar fi indicat sa ii spui ca il iubesti ca de fapt nu e iubire, poti sa ii spui direct ca te-ai indragostit de el sau daca nu poti fa-l sa inteleaga singur asta.Stai in preajma lui mereu, baga-te in seama cu el oricand ai ocazia, glumeste cu el, baietilor le place umorul, si astfel va intelege si singur cat de mult il placi. Dupa cum am spus daca isi va da seama ca il placi si el simte acelasi lucru pentru tine te va invita el la dans nu trebuie sa o faci tu.Insa daca nu va face niciun pas...Fii indiferenta! Succes si Fundita?:*