| IoanaPwP a întrebat:

Deci...imi place de un baiat de mai mult timp( amandoi suntem pe clasa a 7-a el in A si eu in C il cheama Sergiu). Amandoi suntem la cor. Si am plecat in Turneu in Austria (de atunci imi cam place de el) Nu i-am spus dar, a fost intr-un turmeu in Olanda unde eu nu am fost acola am auzit ca s-a sarutat cu alta fata si a aflat ca imi place de el iar, la repetiti, ma tot uitam la el si cand m-a vazut s-a zgariat pe ochi :(( (il iubesc foarte mult) La acel cor eu cred ca sunt cel mai prost vazuta si el printre cei mai buni) si in 2 noiembrie este balul bobocilor m-am sa il invit atuci la dans.
P.S. Eu nu sunt chiar cea mai draguta fata de la cor :(( iar, aproape la toate fetele le place de el ca sa va faceti o idee asta e el: http://www.facebook.com/....../photo.php
Intrebarea mea este 1 Cum sa ii spun ca il iubesc?
2 Cum sa il invit la dans?
3 Este vreo posibilitate ca lui sa ii place de mine? ( tinand cont ca el e din A si eu din C)

Va rog frumos ajutati-ma :| il iubesc enorm :((:(( (FUNDA)

5 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

1.Arata bine baiatu`, ai gusturilaughing
2.Scrie-i un bilet si cand mai mergi la cor pune-l cumva in geanta lui, in hainele lui.tongue Iti va fi mai usor. Daca nu, ii poti spune direct ca iti place de el.Si atunci vei vedea daca si lui ii place de tine.:X
Nu trebuie sa il inviti tu la dans.Mai intai incearca sa stai cat mai mult in preajma lui si daca nu reactioneaza, ia-l tu pe el la dans fara sa-l intrebi.Eu asa faceam in generala si tinea mereulaughing

| onasis1961 a răspuns:

Nu e frumos să dai poza fără acceptul lui! În rest intră în gaşca lui să fii mai aproape şi (poate, poate)! Baftă şi să fii iubită la Maxim!

| GăbițuGabriel a răspuns:

Mie nu mi se pare dragut, este slabut nu stiu ce sa zic... nici nu cred ca are ceva mai mare in pantaloni laughing urmeaza sfaturile lu' UbexFlo si afla big grin

| Hugo001 a răspuns:

1.Nu cred ca ar fi indicat sa ii spui ca il iubesti ca de fapt nu e iubirewinking, poti sa ii spui direct ca te-ai indragostit de el sau daca nu poti fa-l sa inteleaga singur asta.Stai in preajma lui mereu, baga-te in seama cu el oricand ai ocazia, glumeste cu el, baietilor le place umorul, si astfel va intelege si singur cat de mult il placi. Dupa cum am spus daca isi va da seama ca il placi si el simte acelasi lucru pentru tine te va invita el la dans nu trebuie sa o faci tu.Insa daca nu va face niciun pas...Fii indiferenta! Succes si Fundita?batting eyelashes:*

| IoanaPwP explică (pentru Hugo001):

Usor de spus dra, el nu e asa...straight face Mai ales ca acum stie ca eu sunt topita deupa el sad ( a aflat de la o fata) nu cred ca vrea sa ma mai vada crying