Daca baiatul ala nu are nimic special, atunci cel mai bine ar fi sa o lasi balta. Si prin special nu ma refer la aspect fizic sau mai stiu eu ce. Prin,, ceva special", ma refer la un lucrur, o caracteristica, ce o intalnesti foarte rar la un baiat.
Ma rog. poti incerca sa te apropii cat mai mult de el, insa te sfatuiesc sa nu fii prea indrazneata, ca altfel s-ar putea sa strici totul. Poti incepe prin. a discuta cu el in pauza despre ce doriti voi, sau pe Facebook, poate mai iesiti o data sau de 2 ori afara. Apoi poti sa il intrebi daca vrea sa stea cu tine in banca. In felul asta puteti vorbi mult mai des. Fa-l sa se simta bine in preajma ta, fa-l sa rada, mai faceti cate o gluma, nu conteaza, orice. (bine. asta mai depinde si ce fel de baiat e ala. Daca e mai scandalagiu, vorbaret, etc. sau daca e mai cuminte si calm)
Dupa, incepeti sa vorbiti din ce in ce mai mult, ii poti arata si tu anumite chestii care sunt importante intr-o relatie, cum ar fi. ca ai incredere in el.
Daca totul merge perfect de aici, cred ca a venit timpul sa incepi sa-i faci cateva complimente sau sa-i arati ca-l apreciezi intr-un mod cat mai diferit (insa fa-o foarte rar la inceput, dupa. poti sa o faci mai des). Si dupa. incet incet cred ca poti sa iti arati dragostea fata de el intr-un mod mai,, evident". Si gata, ii poti spune ce simti si cu singuranta nu o sa te refuze.
Tot ce am zis eu, a fost ca sa il faci pe el sa se indragosteasca de tine. Ai noroc ca esti fata. Baietii se indragostesc mult mai usor decat fetele. Deci tu nu o sa te chinui prea mult. Ideea e ca, daca el simte totusi ceva pentru tine, putintel acolo, e cam imposibil sa primesti de la el un raspuns neplacut. Asta este si faza. Daca tu, in prezent, ii zici ca-ti place de el, s-ar putea sa nu-ti convinga ceea ce o sa auzi si s-a cam dus totul. De asta trebuie sa-l faci pe el sa se indragosteasca de tine. Pasii pe care ti i-am zis eu mai sus, trebuie facuti treptat, intr-un timp cat mai lung posibil. Daca intr-o zi faci un pas si intr-o zi alt pas, nu o sa ai rezultate prea placute. Insa bazeaza-te pe ideea ca baietii se indragostesc mai repede decat fetele. Macar asta este avantajul tau . Mult noroc! Si sper ca aveti o varsta ok pentru o relatie. adica (16 + )
Ce ar fi sa nu mai faci nimic?! Nu poti obliga pe nimeni sa te placa.
Nu ai ce-i face, decat sa accepti realitatea
Fiecare are simpatiile si antipatiile lui.
Ne place ori nu ne place o persoana si orice am face, nu reusim sa modificam ceea ce nu ne place sau nu ne atrage. Asa si in cazul tau, daca baiatul nu te place si nu-i atras de tine, poti sa stai tu in cap, ca tot nu-i interesat de tine.
Te sfatuiesc sa intelegi, ca baietii nu-s percum papusile, sa faca ceea ce vrei tu, sa execute si sa accepte tot, baietii au personalitate proprie, creier si au sentimente de simpatie, antipatie si indiferenta, ca orice om.
gandeste-te acum la un baiat din scoala ta sau clasa ta, care nu-ti palce deloc, cum ar fi ca acela sa vina sa-ti faca avansuri, te-ai duce cu el, ti-ar convenii? Nu cred! Tocmai ca nu-ti place.
Cam acelasi lucru este si cu baiatul pe care-l placi si el nu-i interesat de tine!
ioniiiiiM întreabă: