Daca baiatul ala nu are nimic special, atunci cel mai bine ar fi sa o lasi balta. Si prin special nu ma refer la aspect fizic sau mai stiu eu ce. Prin,, ceva special", ma refer la un lucrur, o caracteristica, ce o intalnesti foarte rar la un baiat.
Ma rog. poti incerca sa te apropii cat mai mult de el, insa te sfatuiesc sa nu fii prea indrazneata, ca altfel s-ar putea sa strici totul. Poti incepe prin. a discuta cu el in pauza despre ce doriti voi, sau pe Facebook, poate mai iesiti o data sau de 2 ori afara. Apoi poti sa il intrebi daca vrea sa stea cu tine in banca. In felul asta puteti vorbi mult mai des. Fa-l sa se simta bine in preajma ta, fa-l sa rada, mai faceti cate o gluma, nu conteaza, orice. (bine. asta mai depinde si ce fel de baiat e ala. Daca e mai scandalagiu, vorbaret, etc. sau daca e mai cuminte si calm)
Dupa, incepeti sa vorbiti din ce in ce mai mult, ii poti arata si tu anumite chestii care sunt importante intr-o relatie, cum ar fi. ca ai incredere in el.
Daca totul merge perfect de aici, cred ca a venit timpul sa incepi sa-i faci cateva complimente sau sa-i arati ca-l apreciezi intr-un mod cat mai diferit (insa fa-o foarte rar la inceput, dupa. poti sa o faci mai des). Si dupa. incet incet cred ca poti sa iti arati dragostea fata de el intr-un mod mai,, evident". Si gata, ii poti spune ce simti si cu singuranta nu o sa te refuze.
Tot ce am zis eu, a fost ca sa il faci pe el sa se indragosteasca de tine. Ai noroc ca esti fata. Baietii se indragostesc mult mai usor decat fetele. Deci tu nu o sa te chinui prea mult. Ideea e ca, daca el simte totusi ceva pentru tine, putintel acolo, e cam imposibil sa primesti de la el un raspuns neplacut. Asta este si faza. Daca tu, in prezent, ii zici ca-ti place de el, s-ar putea sa nu-ti convinga ceea ce o sa auzi si s-a cam dus totul. De asta trebuie sa-l faci pe el sa se indragosteasca de tine. Pasii pe care ti i-am zis eu mai sus, trebuie facuti treptat, intr-un timp cat mai lung posibil. Daca intr-o zi faci un pas si intr-o zi alt pas, nu o sa ai rezultate prea placute. Insa bazeaza-te pe ideea ca baietii se indragostesc mai repede decat fetele. Macar asta este avantajul tau . Mult noroc! Si sper ca aveti o varsta ok pentru o relatie. adica (16 + )
Ce ar fi sa nu mai faci nimic?! Nu poti obliga pe nimeni sa te placa.