| NicoletaQwY a întrebat:

Salut, deci in urma cu o luna am cunoscut un baiat la locul meu de munca. Este foarte dragut si politicos. Se purta si inca se poarta dragut cu mine, gen ma intreaba daca imi e foame, face chestii pe care ar trebui sa le fac eu dar ma gandesc ca face asta doar din politete. Cu cateva zile inainte negam cum ca mi-ar placea de el dar nu e asa. Il plac mult si nu stiu ce sa fac. Data trecuta cand am lucrat impreuna era sa ii scape ceva de pe masa si amandoi am vrut sa o prindem (era o cutie de tableta) si mainile s-au atins iar el s-a uitat in ochii mei dar in momentul ala nici nu-mi amintesc ce s-a intamplat apoi, stupid stiu. In fine, au urmat multe chestii de genul minore dar nu o sa le enumar pe toate. Intrebarea este ce as putea face? Cum as putea afla daca si el ma place sau ce as putea face ca sa ma placa, ma comport natural si sunt eu insami, exceptand faptul ca sunt indemanatica cand e prin preajma dar nu observa, multumesc,

5 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Daca e doar politicos, e politicos cu toată lumea. Daca e politicos doar cu tine, e îndrăgostit, dar foarte timid.

| cuvant a răspuns:

Salut Nicoleta,
Mai mult ca sigur ca te place dacă face și el mici pași.
Când pleci acasă într-o zi spune-i ca mergi sa bei un ceai și dacă vrea sa te insoteasca

| Andreeush a răspuns:

Poate te place, poartă-te mormal. Poate îți va propune să ieșiți undeva.

Răspuns utilizator avertizat
| Adi88 a răspuns:

Incearca testul penisului - pendul. Uita-te atent la pantalonii lui la penis cand vb fața în față, iar daca observi ca se misca ceva acolo inseamna ca te place, daca nu, nu te place. Succes