Fata nu te place, încerci degeaba.
Dar dacă tot vrei, o să-ți spun unde ai greșit:
"Dupa cateva zile i-am scris din nou(intentia mea era sa o scot in oras, dar nu brusc), dar nu mi-a mai raspuns, si de atunci nu inteleg de ce.Bine, dupa i-am mai trimis mesaje (cateva) in care i-am spus ca ma plictisesc si ca vreau sa o scot in oras la un baschet"
Ok, i-ai scris și nu ți-a răspuns. Trebuia s-o lași așa, nu să-i mai dai mesaje și pe deasupra și invitația în oraș.
.te plictisești? Cât de prost crezi că a sunat asta? E ceva gen: Mă plicisesc și mi-am zis s-o fac și pe asta.
...la un baschet? Pe bune? De ce n-ai invitat-o la un suc ca toți oamenii normali?
pe ask? Ai continuat s-o stresezi și ai enervat-o și mai rău.
Dacă te plăcea, îți răspundea. Nu te place, te evită. Totul e clar, tu ce nu înțelegi?
Stai putin mai LoveSleep.Bine,bine nu ma place, dar cine nu i-ar placea o persoana langa ea care ajutatoare, buna la suflet, mai mare pe deasupra, o persoana cu bun simt etc.Eu asa ma consider, doarece nu injur, nu ma port urat.Ma rog...
Nu există "chimie" intre voi. Tie iti plac toate fetele? Oare nu e vreo fată pe care nu o placi? Dacă e de treabă, buna la suflet si cu bun simt nu schimba faptul că nu o placi.
Si mai e si faptul că ești foarte insistent iar asta nu e bine deloc.
Nu putem sti noi ceea ce ai facut tu, dar cert este ca nu te mai suporta. Va avea o mare dezamagire atunci cand va afla al cui frate esti.
Asta doar tu stii ce ai facut fratiuc, nu te putem ajuta cu ce e personal legat de tine.