Daca o iubesti asa de mult eu zic ca maine sa o asculti ce are de zis iar daca tot ce zice vine din suflet si cu parere de rau as zice sa o ierti.
Ce lami important lucru dupa propria-mi constructie e respectul de sine.in foarte rare cazuri imi calc pe orgoliu (care nu e prostesc) ca sa obtin ce vreau.
daca partenera ta are alte preocupari mai importante decat tine nu e exact ceea ce iti doresti.inainte de toate incearca sa fii mai stapan pe tine, sa ai mai multa incredere in tine, daca tu nu ai atunci cine.
in final, cred ca la tine e mai mult vorba de o usoara obsesie cu putina tenta de posesie, pentru ca altfel nu imi pot explica de ce te arunci pe jos si o lasi sa calce pe tine.
Scrii destul de bine pentru 5 ani, totusi esti cam mic pentru fete, hai ia biberonul si zat in pat la desene!
Acum serios! cui crezi ca ii plac depresivii si plangaciosii? Exact! NIMANUI! Poate o seduci daca-i scrii ceva asemanator cu Luceafarul! Dar nu garantez!
Parerea mea e ca doar rade de tine.
si ce daca esti o fire sensibila? nu trebuie sa faci pe muierea la telefon. In cazul in care nu esti si tu fata atunci tot rade de tine dar ai dreptul sa plangi
Hmm, nu prea ii un sfat, incearca sa te fortezi, poate iti creste o pereche de ****.