| Enertx a întrebat:

Salut,deci mhm nu stiu ce sa mai fac, am cunoscut o fata pe internet acum 3 ani,in acest timp eu mi-am dat seama ca tin foarte mult la ea, i-am zis ca o plac foarte mult si ea mi-a zis ca ma place insa nu stiu ce sa zic nu mi se pare oare zice asa numai ca o cunosc de 3 ani si ma considera doar un prieten dar nu vrea sa ma dezamageasca,am uitat sa spun ea e din alt oras fata de mine, poate e de la asta?

Răspuns Câştigător
| raluk27 a răspuns:

E posibil ca ea sa fie mai realista decât tine si a realizat ca o eventuală relație la distanta asta, e sortita eșecului. De asta vorbeste in continuare cu tine, dar nu pare decisa sa faca vreun pas radical.

4 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Internetul e una si realitatea e alta, cel mai bine ar fi sa va vedeti cu prima ocazie.Multe relatii au inceput pe internet.Intreab-o in ce mod te place, doar ca prieten sau mai mult.Bafta!

| ToKen a răspuns:

Propune-i sa va vedeti, daca n-ati facut-o pana acum..si vezi de acolo cum decurge treaba

| Enertx explică (pentru ToKen):

Sunt aproximativ 700 de km intre noihappy Mhm inca nu ne-am intalnit in realitate dar sper ca prin vara...

| Enertx explică:

Am uitat sa precizez ca avem foarte multe lucruri in comun, ne intelegem extrem de bine vorbim in fiecare seara si simt ca imi pasa foarte mult de ce face in viata ei reala