| KindKid17 a întrebat:

Deci mie imi place de o fata de 3 ani..eu nu am vorbit cu ea mai niciodata ca nu suntem la aceiasi scoala, etc a vorbit cu ea doar pe Facebook.Dar de 3-4 luni incoace nu ma mai baga in seama deloc! adica cand o intreb pe Facebook "ce faci? " nu mai raspunde... asta s-a intamplat de 9-10 ori la rand
CE SA FAC? Eu o plac si nu stiu ce sa fac ma intalnesc cu ea doar de 2-3 ori pe luna crying

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fata s-a saturat sa se joace cu tine de-a "facebook-ul"!

| LoveSleep a răspuns:

E posibil s-o fi plictisit.
Sau și-a găsit un prieten...REAL.

| KindKid17 explică (pentru LoveSleep):

Stiu ca scriu asta cu 2 ani mai tarziu... dar are alt prieten de mult timp laughing Mare dreptate ai avut amice...

| grab a răspuns:

Da-i pace! happy

| Hakuouki a răspuns:

Trebuie sa ai mai mult curaj. Lasa facebook-ul si baga-te cu ea in seama in viata reala.

| pufuletziii a răspuns:

Tu o placi de atata timp si ea habar nu are, nici nu trebuie sa te miri de ce nu te baga in seama. E plictisitor sa porti conversatii anoste cu necunoscuti pe facebook, probabil de asta nu iti mai raspunde. Trebuie sa ii spui ca o placi, sau sa vorbesti cu ea in realitate, altfel discutiile pe chat nu vor duce nicaieri. Daca o placi, trebuie sa actionezi, nu sa astepti un miracol!

| KindKid17 explică (pentru pufuletziii):

Ma cunoaste foarte bine dar ne intalnim rar

| pufuletziii a răspuns (pentru KindKid17):

In orice caz ar trebui sa prinzi curaj si sa vorbesti cu ea caci nu te va observa doar asa
Probabil abia stie ca existi