Salut incearcă azi să o cauti că stii cum arată, s au asteaptă o in fata blocului ei, si dacă ea nu te m ai recunoaste reaminteste i că tu ai condus o ieri spre magazin cînd ploua, si că ai vrea să vă m ai vede ti, cere i numărul de telefon, sau adresa ei de mess, si ușor ușor găsiti voi solutia de a vă împrietenii, succes, si spune ne ce ai rezolvat.
Pai, cand o mai vezi ii poti cere numarul de telefon. Sau ii poti cere o intalnire, si cand e momentul potrivit ii spui.
O poti cauta pe facebook sau daca nu ii stii numele o poti astepta in fata blocului cu umbrela in mana chiar daca afara e soare e mai de efect decat un trandafir.
Ai putea să faci rost de nr ei sau să îi trimiți o solicitare de prietenie pe Facebook și să o înviți în oraș.
Nu i stiu numele... doar blocu in care sta
Stai o zi intreaga la blocul ei pana o vezi ca iese si scurt pe doi: Buna, eu sunt Ion, am vrut sa te mai vad, sper ca nu te superi
Sau daca erai inspirat ii lasa-i ei umbrela si ii ziceai sa ti-o aduca mai tarziu cand sta ploia. Nu mureai daca te ploua si pe tine nitel.
Ooooooo ce dragut! eu zic. daca chiar vrei sa o impresionezi. nu stiu. fa ceva ce le place fetelor. gen : un trandafir. sau daca nu pur si simplu. zii ca te-ai indragostit de ea
Deci sa va spun cum a fost, m-am asezat in fata blocului cu un buchet de trandafiri, am stat cam 4 ore, cand ma pregateam sa plec a iesit din scara, iar eu m-am bagat cu buchetu de flori in fata ei si i-am spus ca m-am indragostit de ea a ramas putin cam masca si a inceput sa spuna " Pai cum sa te indragostesti de mine asa repede nici macar nu ne cunoastem " si mi-a dat id si acum vorbim. Am intrebato daca vrea sa iasa cu mine in oras si a acceptat..la plecare spre surprinderea mea m-a si pupat pe gura, acum ramane sa ma duc cu ea in oras si sa vad ce'o iesi, niste sfaturi ce sa i duc cadou la a 2-a intalnire?