| bubu1224 a întrebat:

Salut.Deci o fata mi-a dat accept pe facebook.Toate bune si frumoase pana aici, insa problema e ca nu prea sta online.Ce mesaj as putea sa ii las incat sa fie interesata de mine si sa putem avea o discutie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Buna, ce mai faci? Am observat ca nu pra intri asa ca m-am gandit sa iti scriu acum si sa citesti tu cand o sa intrii. Mi-as dori sa vorbim mai mult, sa ne cunoastem mai bine, poate iesim si la un suc de ce nu...Ei bine, cam atat am avut de zis ca nu vreau sa te plictisesc chiar din prima zi, astept sa imi raspunzi si sa mai vorbim. Te pup!"

Succesuri!

6 răspunsuri:
| Razvan03Andrei a răspuns:

Eu inteleg ca esti timid, dar invit-o in oras daca vrei s-o cunosti mai mult, fi direct! Probabil n-o sa accepte dar o sa amani intalnirea cu ea.o sa vorbiti tot mai des si o sa ajungi sa-ti expremi sentimentele pe facebook. Bafta!

| neutrino a răspuns:

Spune-i ca ai dori sa-i povestesti istoria vietii tale. Sigur o vei face tare curioasa.

| Danysan a răspuns:

Spune-i asta si astepata- sigur o sa raspunda :"Whats'up sexy" -asta daca e o sexi se simte si o sa iti raspunda laughing

| sebby27 a răspuns:

"Ceau...
Şi...eşti pe ciclu?"

Lasand gluma la o parte, recomand varianta lui curlyyy.

| ciocio1993 a răspuns:

Lasa-i un mesaj ceva pe privat gen: multumesc ca mi-ai dat accept. apoi cand o sa iti raspunda cauti alt subiect big grin

| Aqsta a răspuns:

Nu-l lua in seama pe neutrino, e doar un mistocar. Incerca sa ii dai cateva like-uri, com-uri, vezi daca rasp la com-uri apoi o bagi in seama pe chat despre o poza de a iei sau incearca sa o faci pe ea sa te bage in seama