Sti daca esti mai mic de inaltime si suferi de o boala nu trebuie sa te descurajezi
Dragostea ta este demna de laude si aplauze, dar redactarea acestei "opere" este demna de nimic bun. Fii oricand alaturi de ea, fa-o sa se simta minunat, daca nu bei si nu fumezi, nici sa n-o faci, este perfet asa cum e. Zii vorbe frumoase, alint-o, cand e prea cu fite comporta-te rece, pentru ca daca esti rece cu ea, ea va veni la tine cu atat mai mult, de va dori din ce in ce mai mult si nu uita sa mai ai si timp pentru tine. Ciao si BAFTA . FUNDA? Te rog.
Pai imi este frica sa o fac sa se plictiseasca de mine,
Am frica ca o pierd, cand ma duc la ea as vrea sa o sarut as vrea sa o intreb dar cum nu as vrea sa fie penibil si sa ma bag in botul ei.
E perfect normal prietene, dar faza-i ca tu doar ai vrea... Frica asta trebuie sa-ti treaca la un momentdat dar trebuie sa mai stai ceva timp. bine, trebuie s-o alinti sa nu se plictiseasca, dar ai grija, nu tot ce faci e pe placul ei, risti s-o superi si mai tare daca-i zici ceva gresit. Vorbeste-i frumos, zii cat de mult o iubesti, cat de mult tii la ea, zii ceva in gen: "Sper sa te am vesnic, te iubesc mult de tot si sper ca stii asta." chestii d'astea, oricum da-mi facebook-ul tau in privat si mai vorbim si acolo acum te rog da-mi nenorocita aia de funda . Daca mai ai nevoie de ceva zi-mi pe facebook, sau aici pe TPU in privat (imi merge mai bine decat facebook-ul) . Ciao si BAFTA.