| Michael1 a întrebat:

Salut.
Deci sa incep, de la un timp simt ca nu mai sunt dorit sau na..parerea mea.
Inainte eram chemat afara de prieteni, etc. In ultimul timp trebuie sa ii sun eu daca vreau sa ies afara, se mai intampla sa ma cheme 1, 2. Saptamana trecuta m-am despartit si de prietena iar cel mai bun prieten este cam ciudat, adica pare ca nu mai are incredere in mine, acuma cateva zile radea de mine asa cica in joaca cu fata pe care o place. In joaca sau nu,faptul asta m-a deranjat, daca voiam sa il fac de ras ii spuneam atunci pe moment ca face misto sa o impresioneze pe aia etc. Problema este ca eu tin foarte mult la prieteni, adica pentru. mine conteaza foarte mult prietenia. Si sunt si complexat de faptul ca am 'mici sau mari defecte', imi e si frica sa intru in conversatie cu o fata.
Am vrut sa ma descarc, multumesc ca a-ti citit. Daca aveti si niste sfaturi, sunt bine venite.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o regula nescrisa intre prieteni si anume atunci cand unul dintre ei incearca sa impresioneze o fata ceilalti sau celalalt trebuie sa-l sustina, chiar daca asta inseamna ca va deveni in acea seara subiectul catorva glume. Barbatii, spre deosebire de femei, au datoria de a-si sustine prietenii in astfel de situatii, nu ai de ce sa te simti prost.

In rest, ai doar o perioada mai proasta, ni se intampla tuturor.

| Yoanna15 a răspuns:

Pai parerea mea este ca ar trebui sa insisti mai mult pe prieteni, sa insisti cu sunatul, iar atunci cand esti cu ei sa te distrezi, sa faci glume, sa ii faci pe cei de langa tine sa se simta bine cu tine, iar cu fetele... dupa mine daca iti e teama sa intri in vorba cu ea, nu am de ce sa te sfatuiesc sa iti prinzi curaj sa vorbesti cu ea si cel mai potrivit sfat ar fi sa faci rost de numarul ei de telefon, sa vorbiti prin mesaje ceva vreme pana prinzi curaj sa vorbesti cu ea fata in fata. Sper ca ti-am fost de ajutor :*Funda? love struck