anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci sa incepem: mi-a trimis prietena mea un mesaj in care-mi spunea ca e mai bine daca punem capat relatiei, am intrebat-o de ce crede ca e mai bine.Mi-a spus ca asa e mai bine.Deci pur si simplu am ramas prost ca nu i-am gresit cu nimic, nu i-am facut nimic, ba chiar cu 2-3 ore in urma fusesem in parc si..ma simt ca dracu si nu stiu ce sa fac.Nici nu mai imi raspunde la mesaje.Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

Și-a găsit pe altul mai interesant.
N-ai pierdut nimic, stai calm.

| Mirke a răspuns (pentru LoveSleep):

N-aveti de unde sa stiti, poate au rapit-o extarterestrii, i-au spalat creierul, si au obligato sa trimita sms-ul, unele femei au probleme de genul asta! maine poate ii revine memoria si se intoarce la el! Asteptam episodul urmator, cand apare?

| Masochistul12 a răspuns (pentru Mirke):

Poti sa te uiti la profilul meu si sa imi raspunzi la intrebare?laughing) ai raspunsuri destul de interesante, si eu sunt intro dilema, mersi mult!

6 răspunsuri:
| Pinocchio a răspuns:

Nimic, daca era atat de lasa incat doar prin mesaj s-a despartit de tine si mai ales ca nu a spus nici un motiv inseamna ca nu era nimic serios din partea ei.
Dar totusi ar trebui sa fii sigur ca ea ti-a trimis acel mesaj si nu altcineva de pe telefonul ei.

| Mirke a răspuns:

Nu stim nimic despre voi, ce inseamna relatia voastra cat timp? varsta? si ce ati facut in parc? poate nu ai observat nemultumirile ei, sau problemele cu parintii, sunt multe motive care tie ti se pot parea absurde.

| StefanCosmin a răspuns:

Poate i.o fi zis taica.su sau maica.sa sa se desparta de tine.Zic

| xZIonutZx a răspuns:

Prietene are pe altu, eu zic sa o lasi balta