Nu te inseala. Nu a vrut sa faca dragoste cu tine pentru ca nu voia sa-ti faca rau, se gandea ca poate esti nepregatita si, stiind ca prima noapte nu se uita niciodata, nu a vrut sa strice relatia pe care o aveti de 4 ani de zile. Totusi, vorbeste cu el despre asta, intr-o relatie comunicarea e cheia succesului!
Stai liniştită. Probabil era băut şi voia să fie ceva special pentru tine. Poţi să îi dai de înţeles că vrei.
Exact asa am patit si eu...cand sa ma dezvirgineze a spus ca nu acum ca nu sunt eu pregatita asa am crezut si eu atunci ca are pe alta si altele, dar nu a fost asa dupa 1 an am facut-o si acum suntem impreuna, eu am 20 si el 22.asa ca stai lin ca te iubeste si s-a gandit la u! avem 4 ani de cand st impreuna!
Are dreptate baiatul. poate trebuie sa mai astepti sau i-a fost rusine ca are un penis mic si asta a fost motivul.se mai intampla.
Bv lui mai rar baietii de astia eu zic ca te iubeste ff tare sa ai grija de el
DRAGA elenuTzza dupa mine baiatu asta te respecta asta anseamna si iubire sa stii ca cam rar gasesti baieti ca astia sfatul meu e sa nu te grabesti sa gandesti negativ ca de sex mai ai timp o sa vina si momentul ala poate el crede ca trebuie sa simti tu cu adevarat ca esti pregatita si la fel si el succes
Pai eu chiar vreau sa facem dragoste :X...nu ca sunt obsedata dar simt ca tin asa mult al el incat...nu pot sa explic.am 19 ani si sunt virgina.