Cred ca mai mult decat virginitatea ei conteaza iubirea pe care ti-o poarta. Daca ea exista, o vei simti intr-un mod aparte, numai de tine stiut. Se prea poate sa fie adevarat si ce spune, si daca este chiar asa, asta nu inseamna ca a facut sex, ci ca a fost intr-un fel fortata. Poate ca i-a fost greu sa-ti spuna de la inceput adevarul si mai cred ca nici acum nu i-a fost foarte usor. Nu asta este esential intr-o relatie, ci sinceritatea ei de acum incolo. Ori de asta iti poti da seama singur. Bafta!
Te-a mintit, o fata cand e virgina si o face prima data ii curge sange, daca nu ia curs inseamna ca a facut-o cu celalalt. Ce rau imi pare sa aud asta chiar te sustin oricum
Poate sa nu-i curga sange chiar daca e virgina daca na duruto atunci cand ai bagat-o an ea anseamna ca e varza si sau daca a intrat an ea ca trenu an gara e varza rau.
Pai daca ea nu recunoaste adevarul, nu ai de unde sa stii daca a fost sau nu virgina. Mai bine asteapta un timp, dupa care incearca sa porti cu ea o discutie serioasa.
Monica... am incercat sa port discutia asta si aceeasi poveste mi`o zice, chiar nu stiu ce sa cred. Si am facut`o de cateva ori si nu i`a curs sange deloc. Dar prima data imi zicea ca o doare rau.
Te-a mintit sigur. dar poate ca ii pare rau ca a facut-o cu fostul si din motivul asta ascunde. nu cred ca conteaza prea mult dc era sau nu virgina ci dc te iubeste sau nu cu adevarat
De mintit sigur te'a mintit.la dezvirginare curge sange dar daca nu a curs inseamna ca nu ai fost primul. voloseste protectie ca nu se stie niciodata
Nu stiu. poate era virgina. poate nu! Nu conteaza daca era singe sau nu! Convingeo sa fie sincera cu tine!
Pe tine te-ar fi deranjat mai mult daca te-ar fi mintit sau daca nu ar fi fost virgina?
@adrian93, daca simti ca te minte si nu poti avea incredere in cuvantul ei, atunni desparta-te de ea. Daca intr-o relatie nu exista incredere, nu exista nimic.
Deci ea imi tot zice ca ma iubeste cum nu a mai iubit pe nimeni si ca nu m`ar lasa pentru nimeni. si mi-a aratat de multe ori ca tine la mine. chiar nu stiu ce sa fac! SI NU CONTEAZA DACA ERA SAU NU VIRGINA, eu vreau sa scot un adevar de la ea DE CE m`ar fi mintit?!