Are doar 11 ani Pai se poate imbraca cu niste blugi mai stramti s-au mai mulati :X si sa adauge o bluza stil pulover-camasa si sa aiba si cureluta pe pulover daca ma intelegi ce vreau sa zic. S-au poate sa isi ia niste colanti ( orice culoare, de preferat negrii ) si peste ei sa isi ia niste pantaloni scurti va iesii perfect si cu asta sa isi ia o bluza hmm cu spatele gol, sau pur si simplu un tricou... sau isi poate lua o rochita mai scurta si eleganta. Sau o rochie asa mai de emo-rockar si sa ii puna niste tenesii. Sau o fusta mai lunga orice culoare si sa ii adauge o bluza... Sau niste blugi tot stramti si sa ii puna un bulerou. s-AU pur si simplu o rochita mai simpLUTA. s-au niste tenesi, cu niste colanti si o bluza mai lunga Sper ca ti-am fost de AJUTOR! daca vrei sa te mai ajut cu ceva poti sa imi trimiti un mesaj!
Unde sa mai intalnit banchet in clasa a 4a? Eu stiam de banchet in clasa a 8 a o.O
Si eu a avut banchet in clasa a4a si m-am imbracat intr-o rochie de vara, sandale(iubesc acele sandale dar.)parul impletit si km atat, a fost supera trecut mult timp de atunci...
Da! S-a mai intalnit banchet in clasa. a 4-a! E banchetul de sfarsit de clasa...O petrecere pentru noul an ce o sa vina...adica cls. a-5 a.Si eu am facut un banchet asemanator! O zi buna!
Aaa, la bancehtul din clasa a4a? Pai eu am fost imbracata cu niste sandale dinalea cum se poarta acum, si o rochie de vara, in cazul daca e cald si parul l-am avut prins cu o clama, poate sa isi ia orice