Nu exista niste standarde specifice privind modul sau metodele, locul sau mijloacele folosite pentru a-ti excita partener/a/ul.Este greu de descris asa ceva deoarece excitarea si /sau perversitatea este perceputa in mod diferit de fiecare individ in parte. De asemenea tot ceea ce se intampla pe parcursul preludiului sau a unui petting tine de temperamentul, comportamentul si in cea mai mare masura de fanteziile sexuale folosite si acceptate de cei 2 pentru accentuarea excitarii si atingerea placerii. Totul incepe de obicei prin simple managaieri si sarutari, insa care pe parcurs se poate transforma intr-un preludiu sau intr-un petting in functie de excitabilitatea fiecaruia si acceptarea situatiei sau a starii de fapt. Mult succes.
Ce vulgar! Daca adolescentii spunem ca sunt cu asemenea apucaturi, cei mai mari nu mai au nicio scapare...
Mi se pare urat ce vrei tu si ce faci tu! Ar trebui sa te schmbi putin, mie nu mi-ar placea un iubit ca tine cu asa preocupari.
In adolescenta sunt tineri de mana, imbratisari, glume, zambete, saruturi, plimbari si asa mai departe. E frumos asa.
Dar cand deja baiatul vrea relatii intime, deja devine urat. Eu m-as simti ca o prostiutata, insa totusi, cred ca mai rau, ele sunt macar platite.
De ce trebuie sa vrei sa faci dragoste cu ea? Nu te poti rezuma la momentele frumoase din relatie, numai la vulgaritati din astea, de caine in calduri? Vei avea timp cand vei fi mai batran.
Eu o inteleg ca te refuza. Daca iti zice direct ca esti prea vulgar si animalic, se teme ca o parasesti, desi ai merita, sa caute altul fara asemenea apucaturi.
Ori te schimbi, ori te schimbi!
Mutubal întreabă: