| florin322 a întrebat:

Salut.deci vreau sa fac dragoste cu iubita mea.amandoi suntem virgini.1.chestia ca este eu ma excit cam repede si cand fac laba..imi dau drumul destul de repede.nu vreau sa fie asa si cu ea cand facem. vreun sfat? 2. ea nu prea este de acord cu oralul.eu vreau sa o exicit bine ca sa nu o doara tare.cum sa o excit daca nu vrea oral? sau cum sa fac sa nu o doara tare? 3. mie nu imi iese tot capul..pentru ca sunt virgin? sau este altcev? o sa fie asta o problema?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

1. cu ea o sa iti dai drumu de 10 ori mai repede. tine de experienta

2. ai maini, ea are sani, tu ai limba, ea are gat samd

3. posibil sa ai fimoza.

| epurasu a răspuns:

1. Cat de repedei-ti dai drumul? happy 2. Ai incercat sa decalotezi si nu reusesti? daca da atunci ai fimoza.Se rezolva mergand la un medic urolog sau chirurg.

| OnuOnulică a răspuns:

Cel mai bine nu o mai faceti.

| Emilian65 a răspuns:

Daca esti virgin, este normal ca la primul contact sexual sa ejaculezi mai repede, dar cu timpul ai sa vezi ca nu mai ejaculezi asa repede.

| Danysan a răspuns:

Uite trei sfaturi :
1-Cand o penetrezi nu o baga toata doar capu initial ca sa te obisnuiesti cu placere din vagin, apoi tot asa -poti sa compensezi cu sex oral daca vezi ca esti apropae lesinat numai ca sa mai tii putin.
2-Daca o penetrezi cate putin si nu de tot -partenera o sa te doreasca si ami mult o sa o agiti foarte tare -conform unor fete futu*tul la iesirea din vagin e cel sau pe aproape e cel mai excitant.
3-Apoi cand o sa te obisnuiesti dupa vreo cateva ori cu vaginu -baga-eu toata o sa lesine de placere o sa creada ca o ai imensa -e posibil sa ejaculeze ea inaintea ta -Sper ca te-am ajutat.

| WhiteLover a răspuns:

Of Doamne stai calm ca dupa ce o sa ai destula practica o sa ejaculezi tot mai tarziu, nu-ti face probleme.Incearca prin mangaieri,stimuleaza-i sanii, musc-o usor de gat si de lobul urechii care sunt zone erogene si cu degetele unde trebuie, dar fi mereu atent si tandru ca na, e prima data, apoi puteti fi mai salbatici.si lasa laba, daca iti incepi viata sexuala atuni fa sex adevarat cu fata nu sex pentru amatori.aaa..si felicitari, cam rar sa fie ambii virgini.

| florin322 explică (pentru WhiteLover):

Eu zic de prezent nu viitor.ca nu vreau sa ejaculez dupa 10min...si aia cu capu e pentru ca sunt virgin nu e vreo problema?

| Adita1988 a răspuns:

Prima data 100 % o sa-ti dai drumu repede si nu in 10 minute, iti dau maxim 2, asa ca fa cum iti zic eu ca sa rezisti cat mai mult fiind virginwinking, o sticla de vin, o masturbare inainte de contact sexual si relaxeazati muschiul de sub scrot happy functioneaza 100%, a si sa nu uit nu te gandi ca ejaculezi prematur, ca asta o sa faci, fara emotii, asta e metoda mai dificila, ceva mai simplu poti face sa te duci la farmacie sa iei ceva contra ejacularii precoce si pentru erectie, o sa ai nevoie la inceput, te asigur eu happy bafta cu fattuca,, fa-o sa transpire laughing