anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.

Diferență de varsta e importanta în relație?

Știu mai multe cupluri în care diferenta de varsta e în felul asta:

19(el) 21(ea)
17(el) 18(ea)
24(el) 28(ea)
47(el) 34(ea)
27(el) 32(ea)

Din câte mi-au spus se înțeleg extrem de bine între ei..toți au copii in afara de cei sub 21 de ani***

Știu ca am ca exemplu pe aceste persoane dar vreau sa știu și părerea voastră

Și apropo diferenta de 5 ani e vizibila? Ex(el 30 ea 25)

Vreau sa aud părerea voastră..sincera.

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Eu unul consider că bărbatul ar trebui sa fie mai mare într-o relație, deoarece acesta se maturizează mai greu decât femeia.
Însă vârsta nu este un impediment major, sunt femei de 30+ care își omoară copiii din cauza iresponsabilității, însă sunt și băieți de 18 ani care își întrețin familiile!
Deci degeaba ai atins un prag al vârstei daca nu ești suficient de "copt" sa fii responsabil, cel puțin eu asta consider!
Știi multe cupluri și eu știu, însă la alea care diferența de vârstă este mai mare de 10, până la 5 ani maxim, apar și mentalitățile divergente! Adică tu poți vedea un lucru bun, iar partenerul îl vede ca fiind rau.Pentru ca, spre exemplu, eu, că am 19 ani, nu mă pot compara cu cei de 15 ani, dar nici cu cei de 25, pentru că ei au prins alte vremuri, alții cu gheboasă, alții cu paraziții, sper că înțelegi ce zic.
Repet, vârsta nu ar trebui sa fie un impediment atât de mare, decât atunci când sunt discrepanțe de 10 ani Între parteneri sau unul din ei e minor,la asta motivele sunt binecunoscute! Cat despre primul caz! Într-adevăr, sunt cupluri care funcționează și la diferența asta de vârstă, însă destul de rare și decât să riști, mai bine cauți o persoana apropiata ca vârstă și așa sigur nu vor fi divergențe in gândire!
Mai este și vorba "casa cu cearta e cea mai dura închisoare" sau ceva de genul.E adevărată, deoarece daca nu exista înțelegere, nu exista nici respect și nici iubire, dar eu îți garantez că o relație în care partenerii aparțin unor doua generații diferite sigur nu vor lăsa orgoliul la o parte și se vor contraataca!
Cât despre diferența de 5 ani dintre parteneri,da,poate fi vizibila doar atunci când partenerii fac parte din doua lumi diferite,de ex,un țăran și o orășeancă sau un rrom și o româncă, înțelegi ce vreau sa zic, sper.Zic asta deoarece fiecare grup social are cutumele sale (legi nescrise ale locului), iar ce ție ți se pare normal la oraș, posibil sa fie diferit la tara și viceversa, însă nu tot timpul! Sunt și oameni care se adaptează unor astfel de schimbări, însă ține de fiecare caz în parte!
Sper că am fost suficient de nuanțat in exprimare! big grin

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Relatiile cand el este mult mai mic ca ea sunt doar relatii de sex, iar cand baiatul mai creste si se maturizeaza, realizeaza si nu-i place ca s-a cuplat cu una mai batrana ca el, renuntand la femeia aceea.

| mirunanicole12345 a răspuns (pentru Violleta2022):

Asta este fals. Exista și excepții nu poți să spui despre toți atât timp când nu îi cunoști. Sunt unii căsătoriți peste 10 ani cu diferite în care ea este mai mare și au și copii, nu a parasit-o și nici nu are de gând.De ce ar parasi-o că zici tu, deci este fals, depinde de mai multi factori

Ce-mi place, tu intrebi si tot tu raspunzi la intrebare de pe alt cont tot al tau!

@ anonim3248:
Da, esti tot tu, odata ce nu aveai cum sa-mi vezi comentariu de pe contul cu care m-ai blocat, ci numai dupa contul asta nou, dar culmea, ai raspuns de pe contul celalalt.

| anonim3248 a răspuns:

Cea mai bună potrivire este el 28 de ani și ea 28 de ani

| anonim3248 a răspuns:

Violleta2022 - ești ferm convinsă că cine a pus întrebarea este tot eu?