| Lare13M a întrebat:

Dilema! M-am despartit de iubit recent si am inceput sa spun niste story-uri triste, gen cu tema despartire. Un baiat pe care il stiu de ceva timp le-a vazut si m-a intrebat ce s-a intamplat, daca sunt bine etc. Ideea e ca el ma placea si inainte doar ca in secret. Cand aveam iubit, ma place si acum, numai ca are iubita. Si eu il placeam pe el, dar o tineam pentru mine si nu indrazneam sa fac vreun gest care sa-i dea lui sau fostului iubit ceva de inteles. Adica lool, sunt ghinionista. Ne-am si vazut aseara la mine acasa, cica sa stam la o tigara si mi-a spuss in fata ca ma place de multa vreme, dar eu aveam iubit, iar acum cand eu nu am are el. Dupa discutia asta a incercat sa se dea la mine, sa ma sarute, sa ma excite, adica voia sa facem sex, eu bineinteles ca l-am refuzat, chiar daca si in mine era dorinta aia, dar m-am abtinut pentru ca ma simteam prost fata de iubita lui... adica naspa sentimentul. Daca aveti sfaturi sunt binevenite! Multumesc!

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Să-l ignori, e un dobitoc, să zicem că se desparte de ea pentru tine, chiar crezi că n-ajunge la un moment să-ți facă asta și ție? Poate în cel mai fericit caz stă cu ea de umplutură și atunci nu-i pasă de ea și să zicem că de tine ar fi îndrăgostit cu adevărat și n-ar face asta, dar ai fi dispusă să-ți asumi riscu?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

De sfaturi nu ai nevoie, ai inteles singura situatia.
Incurajari sa il furi... Nu iti dau. E nasol sa strici relatia cuiva, indiferent de circumstante.
Daca el decide sa se desparta de actuala, poti sa il "iei", chiar daca tot e urat, pana la urma a fost alegerea lui.
Dar daca vrea sa aiba doar o aventura cu tine, vei pica de fraiera, pentru ca probabil acolo ramai: fara relatie, indragostita, si 'folosita'. Chiar daca nu e nesimtit, sentimentele tale vor fi cam la fel.

| Crackman a răspuns:

Ammm. Parerea mea este ca ce faci tu ( poftele astea de sex ) da stiu yolo style si mai stiu eu ce ziceti voi.
Dar daca tu l ai refuzat pe el este si normal sa l lasi in pace cu actuala lui. Daca faci ceva cu el o sa apara frustrearea ( orise desparte de aia sau te foloseste )

| Romanul86 a răspuns:

Și dacă l-a pus fostul să te ispitească?

| DorelExpertu a răspuns:

Ne pare rau sa te dezamagim, dar nu avem sfaturi.
Cel putin nu eu.

Dar, ca idee, l-as intelege si pe el cu dorinta lui sexuala.

| Lare13M explică:

Scuze pentru micile greseli in scriere!