Incepe-o cand esti pregatita, succes. Nu uita de prezervative si nu strica nici putin lubrifiant
Daca consideri ca a venit momentul si te simti pregatita fizic si psihic pentru acest pas atunci nu mai conteaza ca ai 16 sau 20 de ani. E ceva subiectiv si intim si tie iti apartine in totalitate decizia avand in vedere ca e vorba de corpul tau. Daca ma intrebi pe mine ar trebui sa ti incepi viata intima un pic mai tarziu dar conteaza numai ce crezi tu. Daca simti s o faci nu te judeca nimeni. Numai bine
Nu prea...
Adica pana pe la 18 mai poti sa experimentezi relatii adolescentine ca sa poti sa cunosti mai bine baiatii atunci cand iti vei alege persoana cu care sa simti si vrei sa faci asta.
Nu stiu, normal ca e decizia ta si ca e ceva foarte subiectiv, dar de obicei si aici spun cam 90% din fete regreta persoana cu care si-au inceput viata sexuala. Tu oricum sa fii sigura ca baiatul acesta nu e cel cu care te vei casatori.
Nu. Pentru că poți fi arătată cu degetul dacă băiatul nu e de încredere și zice la toți că ați făcut-o.
Pentru că nu știi dacă el e alesul tău.
Pentru că sexualitatea e complicată și înainte de a face sex trebuie să cunoști ce implică.
Faci ce crezi dar sa ai grija sa nu faci copi, la 16 ani facand un copil o sa iti distrugi si tie viata si copilului
Elevii, sfătuiţi să se masturbeze sau să facă sex de două ori pe săptămână
Potrivit The Telegraph, pliantele recomanda elevilor sa faca sex sau sa se masturbeze de doua ori pe saptamana si are tiparit sloganul: "Un orgasm pe zi tine doctorul departe".
Autorii pliantului spun ca de prea mult timp expertii s-au concentrat asupra sexului protejat si a relatiilor, ignorand motivele principale pentru care majoritatea persoanelor fac sex.
Slack mai precizeaza ca, daca tinerii din ziua de azi sunt suficient informati despre sex si sunt capabili sa ia singuri decizii in cadrul relatiei cu persoana iubita, atunci au tot dreptul la o viata sexuala placuta intocmai unui adult.
Da ai dreptate si autorul este pedofil nu?
Uite din cauza sfaturilor astora avem mama de 13 14 ani ce nu stiu cine e tatal copilului pe care il cresc bunici, sau il arunca la ghena, sau il lasa prin spitale.
Nu imi mai evalua tu mie raspunsul cu nefolositor cand tu spui niste aberati citite de pe pliante si indemni copii sa se f...a la varste fragede pe unde si cu cine apuca.
Nu este pedofil, el face parte dintr-un grup de cercetare in domeniul de sexologie din SUA.
Si inca ceva: pliantul a fost distribuit in scoli, cu aprobare.
Imi pare rau pentru acea mentalitate...
Normal ca a distribuito in scoli probabil la colegele celor dintr-a 8-a a 9 a a 10 deja gravide.
Dar tu de la ce varsta ai inceput sa-ti pui intrebãri din astea? Pânã ai renuntat...
Nu mi-am pus niciodată întrebarea dacă merită sau nu.Nu pierzi nimic.
Totusi daca isi pune intrebarea asta, sigur nu meritã cu cine ar vrea sã isi inceapã viata sexuala.
Tu te incurci doar cu tipi care meritã? Fãrã alte bullshituri.
Sau îi este ei teamă, din diverse motive.
Ce să merite? Face sex, nu se căsătorește.Nu-i rămăne un semn pe viață.Nu e ceva care o va urmări mereu.
Având în vedere că eu nu mă implic sentimental, nu poate fi vorba de meritat sau nu.
Cum adicã nu conteazã?
Pânã acum a primit afectiune non-sexuala de la taicasãu si daca nimereste cu cineva care este total opus lui, o sau aparã probleme psihice, bipolarã, narcisitã, o sa inceapã sa deteste toti barbatii si alte cacaturi. Conteazã prima experientã, si primele 2-3 mai ales, nu varsta, si ce baieti alege, daca calcã strâmb doar o va afecta.
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: