| Alen2334 a întrebat:

Salut, din experienta voastra, merita sa incepi viata sexuala la 16 ani? Sunt fata, mersi!

34 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Prea devreme mai stai 2 ani

| Adry05 a răspuns:

Ce treaba are experienta mea/noastra cu tine... Doamne ce intrebari tembele

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca esti capabila sa iti asumi consecintele unui act sexual.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu! Din toate punctele de vedere, nu este indicat si nici nu merita sa iti incepi viata sexuala, la o varsta atat de mica, cand corpul tau este inca in crestere si nu ai posibilitatea sa cresti un copilas.

| Freya1 a răspuns:

Nu prea...
Adica pana pe la 18 mai poti sa experimentezi relatii adolescentine ca sa poti sa cunosti mai bine baiatii atunci cand iti vei alege persoana cu care sa simti si vrei sa faci asta.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Merita daca tu asta simti.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Ai gasit un MOTIVpentru care sa aci acest pas?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

N-ai ce face?

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sap si ud gradina.winking laughing tongue

| HazelEyes77 a răspuns:

Daca consideri ca a venit momentul si te simti pregatita fizic si psihic pentru acest pas atunci nu mai conteaza ca ai 16 sau 20 de ani. E ceva subiectiv si intim si tie iti apartine in totalitate decizia avand in vedere ca e vorba de corpul tau. Daca ma intrebi pe mine ar trebui sa ti incepi viata intima un pic mai tarziu dar conteaza numai ce crezi tu. Daca simti s o faci nu te judeca nimeni. Numai bine

| CleanHeart a răspuns:

Nu prea numai daca e baiat serios si te iubeste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă pui întrebarea asta, nu, nu merită.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar tu de la ce varsta ai inceput sa-ti pui intrebãri din astea? Pânã ai renuntat...

Nu mi-am pus niciodată întrebarea dacă merită sau nu.Nu pierzi nimic.

Totusi daca isi pune intrebarea asta, sigur nu meritã cu cine ar vrea sã isi inceapã viata sexuala.
Tu te incurci doar cu tipi care meritã? Fãrã alte bullshituri.

Sau îi este ei teamă, din diverse motive.
Ce să merite? Face sex, nu se căsătorește.Nu-i rămăne un semn pe viață.Nu e ceva care o va urmări mereu.
Având în vedere că eu nu mă implic sentimental, nu poate fi vorba de meritat sau nu.

Cum adicã nu conteazã?
Pânã acum a primit afectiune non-sexuala de la taicasãu si daca nimereste cu cineva care este total opus lui, o sau aparã probleme psihice, bipolarã, narcisitã, o sa inceapã sa deteste toti barbatii si alte cacaturi. Conteazã prima experientã, si primele 2-3 mai ales, nu varsta, si ce baieti alege, daca calcã strâmb doar o va afecta.

O va afecta doar dacă prima ei experiență ar fi abuzivă sau fără voia ei.Și nici în cazul ăsta n-ar însemna neapărat că va începe să deteste toți bărbații.
În rest, n-ar trebui să conteze.N-o să rămână pe veci cu primul cu care face sex.O poate face la fel de bine și fără sentiment, tot aia e.

Vreau sa spun ca ramane cu ce fel de tipi alege. Dacã alege oaia neagrã a liceului, dealer, tatuat, frezat, masinã bengoasã versus un unu la locul lui dar nu e spaima fetelor.
Se poate sa umble dupã asemenea tipi pana isi pierde frumusetea, si ar fi pacat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu un baiat care te iubeste da meritã, dar cu unu care trebuie sa faci sex de n ori pentru a te iubi, iti mai da si 2 Palme peste mutra daca nu asculti de el, cu siguranta nu.

| Romanul86 a răspuns:

Nu. Pentru că poți fi arătată cu degetul dacă băiatul nu e de încredere și zice la toți că ați făcut-o.
Pentru că nu știi dacă el e alesul tău.
Pentru că sexualitatea e complicată și înainte de a face sex trebuie să cunoști ce implică.

| eliancodrut a răspuns:

Elevii, sfătuiţi să se masturbeze sau să facă sex de două ori pe săptămână
Potrivit The Telegraph, pliantele recomanda elevilor sa faca sex sau sa se masturbeze de doua ori pe saptamana si are tiparit sloganul: "Un orgasm pe zi tine doctorul departe".
Autorii pliantului spun ca de prea mult timp expertii s-au concentrat asupra sexului protejat si a relatiilor, ignorand motivele principale pentru care majoritatea persoanelor fac sex.
Slack mai precizeaza ca, daca tinerii din ziua de azi sunt suficient informati despre sex si sunt capabili sa ia singuri decizii in cadrul relatiei cu persoana iubita, atunci au tot dreptul la o viata sexuala placuta intocmai unui adult.

| Freya1 a răspuns (pentru eliancodrut):

Da ai dreptate si autorul este pedofil nu?
Uite din cauza sfaturilor astora avem mama de 13 14 ani ce nu stiu cine e tatal copilului pe care il cresc bunici, sau il arunca la ghena, sau il lasa prin spitale.
Nu imi mai evalua tu mie raspunsul cu nefolositor cand tu spui niste aberati citite de pe pliante si indemni copii sa se f...a la varste fragede pe unde si cu cine apuca.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Freya1):

Nu este pedofil, el face parte dintr-un grup de cercetare in domeniul de sexologie din SUA.

| eliancodrut a răspuns (pentru Freya1):

Si inca ceva: pliantul a fost distribuit in scoli, cu aprobare.

| Freya1 a răspuns (pentru eliancodrut):

Imi pare rau pentru acea mentalitate...
Normal ca a distribuito in scoli probabil la colegele celor dintr-a 8-a a 9 a a 10 deja gravide.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Freya1):

In orice caz, intre mentalitatea ta si a celor care cerceteaza fenomenul pe baze stiintifice, ii prefer pe ei. Nu mai comentez altceva, ca vorba reclamei: n-am cu cine.

| SupMates a răspuns:

Faci ce crezi dar sa ai grija sa nu faci copi, la 16 ani facand un copil o sa iti distrugi si tie viata si copilului

| Logann a răspuns:

Merita nu merita, semintele acelasi gust are.

| dream36 a răspuns:

Incepe-o cand esti pregatita, succes. Nu uita de prezervative si nu strica nici putin lubrifiant

| AnonimnusAno a răspuns:

Nu stiu, normal ca e decizia ta si ca e ceva foarte subiectiv, dar de obicei si aici spun cam 90% din fete regreta persoana cu care si-au inceput viata sexuala. Tu oricum sa fii sigura ca baiatul acesta nu e cel cu care te vei casatori.

| Alexandru_Ştefania_1998 a răspuns:

Stai cuminte, fata mea. ai destul timp

Întrebări similare