Va face primul pas? Poate nu ai citit bine, dar tipul a cautat-o timp de cateva luni, ia oferit flori, vorbe frumoase, sa comportat ca un adevarat domn, si-a aratat iubirea intr-un mod elegant; ea in schimb, l-a ignorat si nici macar nu i-a spus ca ea il iubeste, dar nu este mama ei de acord.
Acum pentru cea care a pus intrebarea, el te-a cautat timp de cateva luni, a insistat sa fie cu tine chiar daca tu l-ai gonit, l-ai ranit foarte mult in ciuda efortului care l-a depus sa fie cu tine si tot el vrei sa te mai caute? Daca ti asa de mult la el, suna-l si explica-i ca mama ta nu te-a lasat, dar s-a schimbat acum; daca tu nu vrei sa faci nimic, inseamna ca nu-l meriti.
Din dragoste pentru tine, el ti-a spus ( in scris) adevarul. Pentru acest lucru, merita iubit, putini baieti sunt asa sinceri cum este el.
Daca te iubeste va face el primul pas, cat despre el cred ca orice persoana poate sa se schimbe dar fumand iarba va trebuii sa ai o vointa de fier ca vazand pe alti prieteni fumand tu sa stai si sa te uiti la ei
Va face primul pas? Poate nu ai citit bine, dar tipul a cautat-o timp de cateva luni, ia oferit flori, vorbe frumoase, sa comportat ca un adevarat domn, si-a aratat iubirea intr-un mod elegant; ea in schimb, l-a ignorat si nici macar nu i-a spus ca ea il iubeste, dar nu este mama ei de acord.
Acum pentru cea care a pus intrebarea, el te-a cautat timp de cateva luni, a insistat sa fie cu tine chiar daca tu l-ai gonit, l-ai ranit foarte mult in ciuda efortului care l-a depus sa fie cu tine si tot el vrei sa te mai caute? Daca ti asa de mult la el, suna-l si explica-i ca mama ta nu te-a lasat, dar s-a schimbat acum; daca tu nu vrei sa faci nimic, inseamna ca nu-l meriti.
Deci,asadar si prin urmare. Cel mai bine este sa nu cumva sa te mai intalnesti cu el. Tu esti constienta ca acum este perioada in care te vajeste? Ia sa vezi ca peste doua luni va vrea sa te sarute iar peste alte 2 luni va vrea sa facti sex! Eu stiu si am avut de aface cu asemenea baieti si sincera sa fiu era sa-mi pierd si propria-mi mandrie( daca ma intelegi ce vreau sa spun) cel mai bine este sa te distantezi de el. Mai ales ca este si drogat vaaai cea mai mare greseala din viata ta. Ai mai mare grija de tine si nu te mai purta naiv. Fii o fata cu coloana vertebrala si treci peste. Eu iti zic de acum! Numai necazuri o sa ai!