Vorbeste cu dirigintele. Spune0i otata situatia. O sa te mute si mai ales o sa discute cu acel tip...
Daca vrei sa scapi de acel baiat, cel mai bine ar fi sa ii spui in fata cea ce simti si faptul ca nu exista nici o sansa intre voi 2. In pauze cand va mai intalniti incearca sa te dai la niste fete, ceva...sa vada ca nu esti interesat!
Neaparat vorbeste cu dirigintele! Intr-o zi o sa regreti daca nu o faci, si stiu ce spun! O sa se lase cu gelozii chestii de astea si atunci cand o sa te indragostesti de o fata si o sa te sarute in fata ei de gelozie... sa vedem ce mai faci atunci
In orice caz spune-i dirigintelui. Sigur v-a intelege situatia si o sa vada si care e problema tipului. Tu nu esti in situatia sa stii si sa rezolvi problema pe care o are. Sa sti ca majoritatea gay-lor si lesbiencelor au avut probleme emotionale atat de puternice, incat s-au schimbat dea dreptul si... desi par foarte nesimtiti si rai inauntru ori ascund o fire profitoare si periculoasa(cu placeri sadice, vreo 20%), ori pur si simplu sunt mai sensibile decat o fata dupa ce a fost parasita de iubitul ei.
Pa-pa si sa ne mai postezi si alte "noutati" cea ce ai patit u este foarte jenant si cred ca aici macar ai sansa sa vezi diferite feluri de a fi, de a gandi, etc...
Tipu ala e bolnav psihic te saruta apoi isi cere scuze apoi se da la tine. are nevoie de ajutor specializat dar nu rezolva asta prin bataie cineva te poate para si tipu v-a ajunge victima nu tu si pe tine te v-or certa si pedepsii profesorii eu zic sa le zici parintilor nu e normal sa faca chestii din astea mai ales in scoala