anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, din nou. Am 15 ani si imi place mult de tot de o fata care acum pe 24 sept face 16 ani. Vorbim de 9 luni, dar nu ne-am vazut deloc. Ea spune ca ii sunt foarte drag, ca sunt "barbatul" ideal si ca niciunul dintre iubitii ei nu i-au mai zis ce ii spun eu. As vrea sa ii cumpar un cadou si sa il dau personal, dar vreau sa stiu daca merita chestia asta. Poate ea nu ma place...Multumesc, anticipat!

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Încercarea moarte nu are.
Te orientezi pe ceva simbolic, nu prea scump.
Pa, pa.

| varcolaccc a răspuns:

Nu stiu ce bărbat ideal poti fi la 15 ani dar nu asta conteaza happy. Daca ti-a facut acest compliment poate simte si ea ceva pentru tine. Încearcă ca nu ai nimic de pierdut.

| Andraaaaa2000 a răspuns:

Atata timp cat nu ai vazut-o niciodata in realitate... poate fi oricine in spate. Sincer asa mai fac si eu si n-am nicio treaba cu acea persoana.

| LoveAfterWar a răspuns (pentru Andraaaaa2000):

Stiu cum arata, am vazut poze(cam ciudat), dar culmea e ca sunt foarte atras de ealaughing

| Andraaaaa2000 a răspuns (pentru LoveAfterWar):

Bai,daca iti place incearca. Da' sa nu fi asa convins ca e in realitate la fel ca pe mess.thinking:*

| AdyAlex03 a răspuns:

Incercarea moarte n-are deci incearca macar poate te place poate nu nu ai de unde sa stii

| RaulKingBmx a răspuns:

E clar laughing. Barbat la 15 ani rolling on the floor si ideal hahaha.

| LoveAfterWar a răspuns (pentru RaulKingBmx):

Tocmai d'asta am pus ghilimele.

| Vilceanu_Rafi_1993 a răspuns:

Dar de ce nu v-ati vazut?

| LoveAfterWar a răspuns (pentru Vilceanu_Rafi_1993):

Pai m-a amanat oarecum de doua ori(prima oara era frig si a doua oara era plecata) si eu nu vreau sa o stresez...dar a zis odata ca mi-a promis si o sa ne vedem...