| Anonimă_5278 a întrebat:

Salut din nou; d

o prietena de-a mea are o problema, iar eu nu am stiut ce sa ii raspund asa ca am apelat din nou la voibatting eyelashes. spune ca in timpul actului sexual dupa o vreme o doare vaginul[chiar daca se protejeaza], si ca nu mai poate continua... a avut 4 contacte sexuale...straight face

astept rasp serioase nu tot felul` de batjocoreli
mersi;*

7 răspunsuri:
| deeeeeeaaa a răspuns:

Pai sa vb pe inteles. cred ca faza la prietena tah. sigur. e ca e stramta in bazin. de astah. are anumite dureri.:-s

te pup

| BlueEyes a răspuns:

Buna! Durerea aceea e din cauza ca vaginul ei nu e... umed suficient, un preludiu mai lung poate rezolva problema asta happy

| georgy_1418 a răspuns:

A avut doar 4 acte sexuale pana acum? e normal sa o mai doara inca este strampta sau e posibil sa o doara de la prezervativ asa mi sa int si mie ns de ce ma doare si eram alergica la prezervativ si m-am dus la doctor si am aflat ca aveam o rana facut de el. sfatul meu este sa consulte un medic.muult succes

| J0hn a răspuns:

Un preludiu mai bun ar face-o sa se simta mai bine. aa si un lubrifiant ar fi bun. papa

Abh
| Abh a răspuns:

S-ar putea ca partenerul ei sa nu fie tocmai delicat, preludiul isi are si el rostul lui iar actul sxual in sine trebuie sa se desfaroare cu blandete. S-ar mai putea sa fie problema nepotrivirii fizice, in sensul ca partenerul ei sa aiba un penis prea mare.

| mihaela_7412 a răspuns:

E la inceput si de asta asa e la inceput mai tz va fi altfel sper

| Drifterrd a răspuns:

Sa incerce sa prelungeasca preludiul. In timpul preludiului muschii vaginali se relaxeaza. Pe langa asta sa incerce sa se relaxeze cu totul, sa fie intr-un mediu placut iar baiatul sa o ia incet. Daca nu functioneaza trimite-o la un control, durerile mai apar si din cauza chisturilor la ovare.