Pai sa vb pe inteles. cred ca faza la prietena tah. sigur. e ca e stramta in bazin. de astah. are anumite dureri.:-s
te pup
Buna! Durerea aceea e din cauza ca vaginul ei nu e... umed suficient, un preludiu mai lung poate rezolva problema asta
A avut doar 4 acte sexuale pana acum? e normal sa o mai doara inca este strampta sau e posibil sa o doara de la prezervativ asa mi sa int si mie ns de ce ma doare si eram alergica la prezervativ si m-am dus la doctor si am aflat ca aveam o rana facut de el. sfatul meu este sa consulte un medic.muult succes
Un preludiu mai bun ar face-o sa se simta mai bine. aa si un lubrifiant ar fi bun. papa
S-ar putea ca partenerul ei sa nu fie tocmai delicat, preludiul isi are si el rostul lui iar actul sxual in sine trebuie sa se desfaroare cu blandete. S-ar mai putea sa fie problema nepotrivirii fizice, in sensul ca partenerul ei sa aiba un penis prea mare.
Sa incerce sa prelungeasca preludiul. In timpul preludiului muschii vaginali se relaxeaza. Pe langa asta sa incerce sa se relaxeze cu totul, sa fie intr-un mediu placut iar baiatul sa o ia incet. Daca nu functioneaza trimite-o la un control, durerile mai apar si din cauza chisturilor la ovare.