O fată de 14 ani o poți satisface foarte bine cu un deget sau cu limba. Penisul va fi folosit ceva mai târziu, când o să poți rezista mai mult de 10 secunde fără să ejaculezi.
Durerea de care te plângi poate fi provocată de o balanită (infecție) - spală-te cu apă caldă și săpun cel puțin de două ori pe zi și scapi definitiv de ea.
Il contrazic pe colegul, trebuie cu o doza de bere dupa ce desfaci cheita, nu cu o sticla de Aqua Carpatica, dar incearca si tu la fete de 10 ani, ca astea te lasa mai usor
Salut! intrebarea mea este daca pot satisface o fata de 14-15 ani cu un penis de 14 cm
Salut, dar de ce sa tintesti atat de mult, daca nivelul tau e doar de 8-9 si ani si cm
Aha.ms pentru raspuns copilase
glumeam si nu sunt copilaş
Buna, si eu am fost preocupat de marimea penisului meu, dar am gasit o solutie sa-l fac mai mare.Am 13 ani si penisul meu a ajuns la marimea de 20 de cm. Uite ce trebuie sa faci : pentru o luna va trebui sa te pisi, respectiv sa te masturbezi cu o sticla de Aqua Carpatica.Cel mai important proces este urinarea in sticla, deoarece presiunea aerului care se va forma iti va intinde penisul.Multa bafta si foloseste prezervativul!