| MembruNou_6360 a întrebat:

Salut din nou TPU! Am o problema si am venit aici sperand sa primesc cat mai multe raspunsuri...Imi place o fata.Pana acum nimic ciudat, dar problema e ca fata aceea imi e atat colega de clasa, cat si colega de bancaI don't want to see! Imi e rusine sa deschid subiectul cu ea deoarece suntem prieteni foarte buni si nu stiu cum ar reactiona daca i-as spune ca o plac. Imi e frica deoarece daca as intreba-o daca vrea sa fie cu mine si ar spune nu, mi-ar fi rusine mult, mult timp sa vorbesc cu ea, sau macar sa dau ochii cu ea. Dati. mi niste sfaturi in legatura cu problema mea cei care au trecut prin asta...cu bine!happy Ms

3 răspunsuri:
| Heys a răspuns:

Baiete nu te spara da vad ca esti cam timid.Iti zic eu si daca ar zice da tie tot tiar fi rusine si nu ai mai vb cu ea cum vorbesti acu.Cel mai bine date pe langa ea ia-o in brate nu stiu vb desptre lucruri deschis si pe mess poti vb mai asa mai pui si niste emoticoane, acu daca fata te respinge nnu ai ce face da tine minte o vorba"O fata poate suporta un nesimtit, dar un pampalau niciodata" sa spuna toate fetele de pe TPU daca nu e asalaughing

| ralu_1668 a răspuns:

Nu o intreba daca vrea sa fie cu tine caci nu suna bine,intreab-o frumos daca ar vrea sa mai iesiti in afara scolii la un film,suc,cumparaturi etc, si atumci pune-i intrebarea. spune-i ca tu o simpatizezi foarte mult si daca ar vrea sa fiti mai mult decat prieteni, in cazul in care te refuza sa nu iti fie rusine sigur te va vedea ca un baiat hotarat care stie ce vrea. succes

| MembruNou_6360 explică:

Bogdande...credema ca nu sunt prea timidlaughing m-am indragostit de ea intr-o seara, cand am condus-o pana langa casa. Apoi ma strans in brate si m-a sarutat pe obrazstraight face dar nu vreau sa imi stric prietenia cu ea.