Am impresia ca faza asta cu ''partidele amoroase'' de la varste fragede e o moda de fapt. Daca ai trecut de 14 ani si tu, ca fata, nu te'ai culcat cu niciun baiat, esti varza.
Asta e o tampenie. Iar pe tine baiete te stimez. Jos palaria. Bravo. Mai rar ca tine. Poate reusesti sa'i bagi in cap si ei ca nu e bine ce face.
Respectul meu. ID: porumbitavladionut
Doamne.sex la 12 ani?) pune mana pe carte, lasati ideile astea tampite la varsta voastra. si scuza'ma ca'ti zic dar prietena asta a ta cred ca e obsedata sau retarda. una din doua. ei bine, succes si multaaaa grija!
La 12 ani? Ce parinti are tarfulita aia? baga-i mintile in cap macar tu, nu e bine sa faca asta la 12 ani, nu e sanatos! Doamne fereste, pe ce planeta traim?! Pt tine, tot respectul! ai mai multa minte decat ea
Doamne.Desparte-te de ea.E curva! Daca ti-a cerut sa faceti S*x de la varsta asta nu e de bine.
Pai daca tot vrea atat de mult sa faceti *** mai bine las-o pentru ca exista posibilitatea sa te paraseasca dupa ce faceti sex.
Ai sa vezi ca daca refuzi te va parasi sau va fi suparata, mofturoasa etc.deci chiar daca iti place la nebunie nu
Hei. Gata Cu Jignirile. Ionica a dat cel mai bun sfat! a primit funda! ceilalti care nu ati ras de mine primiti vot! Apropo! Am rezolvat. I-am expilcat ca nu este bine. si a inteles!
Baga mare, rar gasesti fata ca ea.(glumeam)
incearca sa stati de vorba si sa hotarati, sa mai amanati, sau sa incepeti, cam devreme.
Mutubal întreabă: