| marius577 a întrebat:

Doar ce am revenit din Italia unde am cunoscut o fata de care m-am indragostit, si i-am cerut adresa de facebook.Imi spuneti si mie cum ar trebui sa o abordez, ce cuvinte sa folosesc ca sa o fac si eu pe ea sa ma placa.Multumesc

Răspuns Câştigător
| Asiryx a răspuns:

Deci stai ca nu am inteles i-ai cerut adresa de facebook.si ti-a dato? ...in fine ca sa iti raspund la intrebare...e un pic de adevar in "fi tu insuti" dar incearca sa arati partea interesanta fa-o sa vrea sa afle mai multe despre tine thinking app daca ai umor ai un avantaj enormwinking

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ignore a răspuns:

Intreab-o despre orice fi deschis si spune-i ce simti din prima. ca poate ea nu te place si te straduiesti degeaba.

| alylove15 a răspuns:

In primul rand, fi u insuti pentru ca daca e sa te placa te place asa cum esti u.Totusi incearca sa ii vorbesti frumos si sa incerci sa o faci sa rada.

Răspuns utilizator avertizat
| Neimportant a răspuns:

@Crocodinozaurul, Cunoşti cuvântul retardat? Ţi se potriveşte serios, nu o luă că pe o înjurătură. ci că pe un adevăr!

Revenind la întrebare poţi vorbi mai mult cu ea despre multe subiecte. poate aveţi ceva în comunhee hee