| Tudy2222 a întrebat:

Salut,doar de curiozitate, care este marimea medie al unui penis al unui copil de 12-13ani. Fara glume, dau funda!

Răspuns Câştigător
| vocea a răspuns:

Salut, in jur de 12 cm, deja daca penisul este mai mare ca varsta putem spune ca este mare si nu medie.

14 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

NU se poate considera/aprecia ca ar exista o anumita lungime a penisului care sa se poata considera ca fiind "normala" la varsta ta, fiindca dimensinea depinde de mai multe aspecte si factori in acelasi timp. La varsta de 12 ani corpul tau abia a intrat in perioada de pubertate, adica de dezvoltare accelerata care va continua si in urmatorii 6-7 ani, perioada in care se vor produce schimbari majore ale dimensiunii tuturor organelor tale inclusiv si dimensiunea penisului. Din acest motiv este prematur si inutil sa se faca orice apreciere privind o posibila marimea penisului tau in momentul actual dintr-un motiv foarte simplu si anume; fiindca nimeni nu este in stare nici macar sa anticipeze in ce mod va evolua corpului tau. Tot ce se poate spune acum este subiectiv si probabil fara vreo valoare; marimea penisului tau la aceasta varsta poate fi mare de 12-14 cm adica peste media normala a penisului barbatilor maturi. Dar tot la fel de bine poate fi si mititica de doar 8-9 cm; orice dimensiune ar avea este irelevanta fiindca poate sa creasca foarte mult sau foarte putin. Sanatate!

| Tudy2222 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc mult pentru raspuns!

| junioru20 a răspuns (pentru Tudy2222):

Schimbă-ți setările ca să poți primi mesaje de la toți utilizatorii

| Tudy2222 explică (pentru junioru20):

Ok

| Emilian65 a răspuns:

Marimea medie a penisului la varsta de 12-13 ani este de 10-11 cm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general de 40 de cm, la 20 de ani trebuie sa fie de 1m, daca nu, e mic

| Tudy2222 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru gluma!

| Stefanismyname a răspuns:

13-14 cm, cam asa la vasta asta, poate si mai mic

| Tudy2222 explică (pentru Stefanismyname):

Multumesc, pentru raspuns!

| BB4Eva a răspuns:

Nu conteaza. In general 18-20 cm la 6 ani.

| Tudy2222 explică (pentru BB4Eva):

1.Nu te-am intrebat la 6 ani ci la 12-13 ani
2.Nu-s chiar asa de prost. happy

| BB4Eva a răspuns (pentru Tudy2222):

Era o glumă frate laughing. În general la 13 ani e de 12-13 cm

| cikone a răspuns:

Pune o poză cu penisul tau să vedem exact.Altfel e foarte greu să ne dăm cu părerea.

| Tudy2222 explică (pentru cikone):

Eu nu am 13 ani happy Sunt mult mai mare, daca te-ai uita ai vedea in intrebare ca am spus,, doar de curiozitate''. Si nu, nu trimit poza domnule pedofil!

Întrebări similare