| nikoletik a întrebat:

Salut, doresc sa fac sex cu un baiat dar imi este frica de durere pentru ca inca sunt virgina... Ce s-ar putea face sa nu ma doara?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Eu nu înţeleg cum unele dintre voi afirmă acest lucru cu nesimţire şi nonşalanţă că vor să-şi piardă virginitatea, dar nu ştiu să pună nici măcar o amărâtă de cratimă acolo unde trebuie.
De durere ţi-e frică ţie? Ar trebui să-ţi fie frică de faptul că (probabil ) eşti la o vârstă fragedă, iar începerea vieţii de la vârste fragede duce la apariţia cancerului de col uterin, ar trebui să-ţi fie frică că poţi rămâne însărcinată dacă nu te protejezi sau foloseşti alte metode care sunt eronate (metoda coitului întrerupt, metoda calendarului, a temperaturii bazale), ar trebui să fii destul de informată despre B.T.S. (bolile cu transmitere sexuală ), despre AC (anticoncepţionale) şi contracepţia de urgenţă (în cazuri extreme)!
Ca să nu te doară trebuie să foloseşti un lubrifiant pe bază de apă şi să nu uitaţi de preludiu.

Eu zic să te gândeşti foarte bine înainte de a face acest pas.
Baftă!

9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Mai bine te-ai gandi ce s-ar putea face sa nu-ti para rau de prostia pe care vrei s-o faci!

| Forevăr a răspuns:

Mda... si cati ani ai?

| wzz a răspuns:

Scumpo, dar ţie nu ţi-a venit nici menstruaţia şi vrei să te f*ţi?

| xXCrystyanXx a răspuns:

Pentru a nu simti durerea trebuie sa te relaxezi.Relaxeaza-te si simte-te bine.

| PuFuLeTeLe_9807 a răspuns:

Ma tu sigur ai auzit una din povestile acelea ca o sa mori de durere si bla bla bla... sa stii ca nu este adevarat happy nu zic ca nu te va durea deloc ci doar putin de tot tongue daca baiatul are grija si va iubiti s-ar putea chiar sa nu te doara deloc deoarece vei fii foarte excitata happy dar ti-am zis depinde si de baiat daca e un marlan din ala poti muri de durere si te poti simtii chiar stanjenita si umilita dar daca e mai finut va avea grija si totul va fi placut succes

| leader a răspuns:

Sa-si de-a cu muuuuult lubrifiant. si sa o aiba mica rau... ( dar nu exista bani de lubrifiant. ulei de floarea soarelui ). daca o are mare.o sa te doara. si sa stii ca nu e mare lucru. din cate am inteles. te doare un picut. si gata.

| Haose a răspuns:

Daca ai sub 18 ani poti murii daca faci sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda, nici menstruația nu ți-a venit, nici să scrii nu știi și tu vrei sex.

| aNeMoNe_5354 a răspuns:

Buna! La primul contact sexual, este normal sa te doara daca esti inca virgina! Pentru ca cand faci sex himenul pe unde intra penisul partenerului se va rupe si astfel vei fi dezvirginata. Dar daca ai sub 18 ani te-as sfatui ca partenerul sa poarte prezervativ neaparat, pentru ca se risca a se ramane gravida! Iar daca ramai gravida sub 18 ani s-ar putea transmite divesre boli foarte grave. De exemplu: S.I.D.A, Hepatita C si multe altele. Daca doresti mai multe detalii viziteza Www.Google.Ro sau du-te la un ginecolog sa iti explica! Bye!