| KingOoO a întrebat:

Salut, doresc sa scot o fata de 32 de ani la o cafea, suc dar din pacate am nevoie de un mesaj scurt foarte inteligent si gentleman dar in acelasi timp si cu bun simt deoarece fata este doctor rezident si este super inteligenta, iar eu sunt pacientul ei (din nefericire), ceea ce imi cam scad sansele sa accepte spre 0.

Dar de aia doresc un mesaj scurt (2-3 randuri) cat mai cu bun simt posibil ca sa am sanse mai mari la acceptarea invitatiei.

Aveam aproape aceeasi varsta si studii asemanatoare.

Mersi

11 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Studii asemănătoare înseamnă ca ești și tu doctor sau ai alte studii universitare, o doctorița nu iasă cu oricine

| KingOoO explică (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Da, este doctor rezident, dar si eu am studii universitare pe chimie.
6 ani de facultate am facut

| TimberWolf a răspuns:

Daca aveti varsta apropiata si studii asemanatoare deja lupta e 50% castigata, ca daca erai un parlit nici nu mai avea rost sa incerci.
ceea ce nu inteleg unii e ca femeilor nu le pasa cum te adresezi sau ce le zici vor sa simta ca sunt curtate de un mascul, conteaza atitudinea, trebuie sa fi cu tupeu si sa vada ca esti barbat.
Intelegi fratelo?
Ca sa iti dau mura in gura te duci la ea cu tupeu si ii spui: hai mai lasa-ma cu consultatiile astea ca m-am plictisit, nu mai bine iesim si noi la o cafea diseara? ea probabil o sa refuze, nu e problema, incerci iar dar in acelasi mod si iar si tot asa, pana la urma accepta. Daca vezi ca te refuza vehement de fiecare data e posibil sa aiba plozi.
Chiar, sunt sanse foarte mari sa aiba plozi la varsta asta...

| vasileparnaie a răspuns:

Mane astea sunt gravide mai nou la 16 ani la 32 cred ca are 5 copii

| TimberWolf a răspuns (pentru vasileparnaie):

Asta ma gandeam si eu.

| TimberWolf a răspuns (pentru TimberWolf):

Primul meltean cu bemveu venit, primul servit.

| vasileparnaie a răspuns (pentru TimberWolf):

Adevarat

| TimberWolf a răspuns (pentru vasileparnaie):

Sa mor de nu, ne facem un grup al nostru?

| vasileparnaie a răspuns (pentru TimberWolf):

Ba da

| Cosmin3412 a răspuns:

Dacă se uita fata aia la tine, poți să îi scrii orice, ca accepta. Dacă nu te place, atunci trebuie sa fii norocos si sa insisti mult si bine, până iasa. Asa ca nu mai cere păreri de genul, daca nu sunt ale tale, atunci egal cu 0. Fii bărbat si întreabă. Femeia la vârsta ei asta așteaptă, sa te vada pe tine plin de incredere.
Nu pune la cale strategii care nu te definesc. Nu incerca ceva ce nu știi. Degeaba esti deschis,filozof,etc la prima frază si la întâlnire o dai in bară si lipsit de inspirație.
Femeile la vârsta aia prefera băieți/bărbați adunați,care stiu ce vor, care au incredere in ei. Si care știu ce sa vorbească, nu sa întrebe un prieten sau necunoscuți cum sa o agațe.
Asta fiind spuse, încearcă asa cum știi tu, cum ești tu, nu incerca sa fii diferit sau alt om, până la urmă daca te place, te place pentru ca esti exact asa cum esti.
Succes!

| TheGentleman a răspuns (pentru Cosmin3412):

Poate să iasă cu el și din curtoazie sau de dragul socializării, fără să îl placă neapărat. Dar trebuie spus acest lucru de la bun început