Au fost 3 ani între ei, înţelege şi tu. Se trece destul de greu peste 3 ani. Poate el a trecut peste în 5 luni şi aia nu. Se întâmplă! Păţeşti!
Iubitozaur, n-ai idee cât de proaste pot fi unele fete/femei! Mai studiază site-ul ăsta cu mai multă atenţie şi-ai să vezi.
Are şi el dreptate când spune că "ce să facă dacă aia îl tot sună".
Uite un motiv de a ţine telefonul pe silenţios: Ţi-ar conveni ca din 3 în 3 minute să sune telefonul, ba mesaj, ba apel, iar mesaj, iar bip, iar mesaj de 2 pagini, etc. etc? Păi când mai vorbiţi şi voi, când vă mai pupaţi,... când toate astea?!
Salut!
P. S.: Asta e greu?! Vă doresc să ajungeţi în stadiu avansat cu relaţia să vedeţi alte aspecte mult mai grele decât copilăriile astea!
Nu tine in tine tot ceea ce ai pe suflet, ci incearca sa vorbesti cu el, sa ii spui ceea ce simti. Asta nu inseamna ca sa va certati, ci sa comunicati.
Ai putea sa ii propui sa isi schimbe numarul de telefon, daca are posibilitatea.
Numai bine!
Ce pot spune.si el vrea. O fata nu e chiar asa proasta s sune daca este respinsa.fiecare are orgoliul lui
El ii da apa la moara.
Si ma rog de ce il tine pe silentios? Are ceva de ascuns? Pentru ca asa dovedeste
ai grija cu el
Daca ai ceva tupeu vorbeste cu tipa aia si zii sa il las. e.
Woow cat seamana povestea ta cu povestea mea pe care tocmai am incheiat-o eu pana la urma m-am despartit ieri chiar de el.
nu stiu c sa zic clar e ink nu e ff horarat dk sa o incheie cu fosta mai ales ca au fost o perioada asa lunga impr. Mai asteapta putin timp si dk continua asa mai bine sa suferi acum ktva zile dct dk peste 1-2 luni el iti zice ca vr sa o term si tu afli ca s-a impakt cu fosta; iar dk se schimba si nu o mai kauta si aia nu il mai kauta p el va urez toate cele buna:*