| Claudiu203 a întrebat:

Doresc si eu niste declarații scurte asa de dragoste.
Cum sa va spun
De exemplu cum ar fi sa iti placa de o fata si ei sa ii placa de tine, ai vorbit cu ea si tocmai s-a despărțit de propriul iubit. si iti spune ca te vrea dar doar sa mai treaca câteva zile.
Dau FUNDA!
MULTUMESC

4 răspunsuri:
| RyanGeorge a răspuns:

Salut, daca incepi sa ii faci declarații de dragoste atunci greșești pentru că ea in momentul ăla o să înceapă să creadă că ești disperat după ea chiar daca a zis că te vrea, ai zis că doar ce sa despărțit de prietenul ei și vrea să mai treacă câteva zile, ei bine cel mai bun lucru pe care îl poți face este sa fii tu însuți fara a incerca s-o impresionezi, fara prea multa afecțiune, pur și simplu fi tu, ascult-o de fiecare dată când purtați o conversație pentru că ea in momentul asta nu vrea decât puțin liniște și să de descarce in felul ei iar tu trebuie sa o înțelegi, dacă ești alături de ea îi este suficient.

| OMFGConrad a răspuns:

"Când [mă] gândesc, mândră, la tine,
Nu mai am inimă-n mine.
Puțintică ce mai este,
Nu mai am în ea nădejde.
Puțintică ce-a rămas,
Mi s-a fript și mi s-a ars."
-Lirică populară de dragoste-

| RandomStudent a răspuns:

Iesi cu ea si o intrebi daca vreti sa fiti impreuna, nu musai sa-i faci o declaratie de dragoste

| Cybe3r a răspuns:

Fii original nu te duce cu foita de declaratii invatate pe derost. Lasa sa decurga totul de la sine.