Simte o durere mare fata aceea...din acest mesaj reiese ca s-a saturat sa fie dezamagita si a incercat din rasputeri sa se indeparteze de baiat dar o lega o iubire prea mare pentru el, o iubire ce nu o simtea la fel din partea lui si se pare ca vrea sa renunte la lupta...Sanse exista, dar trebuie sa se straduiasca putin si cel mai important, sa nu se minta pe el si sa se impace cu ea, doar daca este ferm convins ca nu o va mai face sa sufere.
Ne ne ne ne, gresesti, nu mai da raspunsuri din pripa si hai sa-l intrebam noi pe Popa_Laurenţiu-Iulian_M. _1985 de ce nu mai este in relatii, prea, bune cu iubita lui, ne raspunzi mai Laurentiu Iulian?
Sa fie om cu cap.Sa isi asume greselile facute -sa mearga la ea sa o ia in brate si sa aprecieze ca il iubeste asa de mult. Sanse intotdeuna sunt dar trebuie sa stii sa le pretuiesti cand le ai!
Asta suna a obsesie pentru. baiat nu se mai numeste iubire!
De ce ai vrea sa fii cu o disperata eu nu inteleg!
Si sanse sa fiti impreuna sunt 100%!
Cat despre ce ai trebui sa faci sa te impaci cu ea e simplu!
-Alo, ce faci? Auzi zi repede ca ma striga vecinu' la o bere si nu am timp. Vrei sa ne impacam?
Si gata sunte-ti impacati!
Sfatul meu este sa o lasi in pace este ft indurerata in momentul asta, dai ii va trece cu timpul
Aa si uitasem la intrebarea " mai exista iubire sau nu?" Intre unul care isi bate joc si aduce o persoana in starea fetei asteia si o obsedata, cred ca poti raspunde singur!
Am gresit fata de ea. Nu, n-am inselat-o, dar am zis unele lucruri si nu m-am prea tinut de cuvant. Aici eu sunt vinovat. Si imi vine sa crap de nervi. Va rog sa ma sfatuiti.
Bine bine, ar trebui ca ea sa nu te mai bage in seama, nu? daca tu zici ca esti cel ce a facut ca relatia sa "schioapate", intalneste-te cu ea si dicutati pe aceasta tema, asta daca mai simti ceva pentru ea, dar gandeste-te bine la ceea ce ai sa faci ca daca iar ai s-o dai in bara bine nu va fi
Eu sunt de vina si regret asta. Imi pare rau pentru asta. Dar eu stiu ca oricine merita a doua sansa. Nu vreau sa fac pe victima, dar chiar regret, sunt un prost, recunosc.
Te cred, meriti a doua sansa dar sa ai grja in ce te bagi, ti-am mai scris ceva asa ca nu mai are rost sa ma repet, succes
Daca ai regreta ai face ceva in legatura cu asta.
Fata e clar amorezata rau de tot de tine, nu obsedata cum am vazut mai sus.
Mesajul ei este o rugaminte ascunsa sa ii fii alaturi, sa nu o mai dezamagesti si sa iti asumi orice risc implica o relatie cu ea.
Poate ai fugit prea repede, ai renuntat prea usor...voi stiti.
Fa-o sa se simta in siguranta, fa-o sa creada in tine. Pe scurt : recucereste-o! Adu-ti aminte ce ii place ei, ce a atras-o la tine la inceput...sunteti norocosi : aveti parte de un al doilea inceput. Multi il cauta de-a lungul anilor dar nu il au.
Cum sa fac? Ce sa fac? Ma respinge cand o sun. Imi zice ca nu are ce sa mai vb cu mine. Sunt distrus. Imi vine sa urlu.
La scurt timp inainte ca eu sa primesc mesajul care vi l-am aratat, ea a scris asta pe profilul ei la actualizari... „De ce nu îl poţi uita?"
„Pentru că el pentru mine e ca un drog. Îl simt cum curge uşor prin vene. Simt cum amintirea sa încă îmi circulă prin fiecare neuron din encefal. Iar atunci când mă uit la o poză cu el, simt cum inima îmi bate mai tare, iar sângele parcă vrea să îmi ardă venele, să iasă la suprafaţă, cerându-mi să vorbesc cu el. Simt cum amintirea surâsului său mă hipnotizează, iar cea a parfumului lui mă îmbată, provocându-mi o dependenţă ce mă distruge încetul cu încetul. Însă fiecare parte din mine îmi cere să vorbesc cu el, îmi transmite că are o nevoie nebună de el. Singura parte din mine care mai revine la realitate este creierul, amintindu-mi de tot răul pe care mi l-a provocat, dar parcă acum nu mai contează. Tot ceea ce conteză acum e el, şi dorinţa mea de a vorbi cu el, de a-l mai vedea macar o dată, de a-i simţi parfumul încă o dată, de a-i auzi surâsul încă o dată."
„Dar totuşi, îţi face rău!"
„Da, dar nu îl pot uita. Am nevoie de el pentru a găsi puterea să trec peste orice. Am nevoie de el lângă mine, sub orice pretext! De ce nu mă poate înţelege nimeni? De ce?!?
Ce parere aveti de acest status?
Ea mi-a zis ca are pe cineva, dar ceva in sinea mea ma face sa cred ca nu e adevarat. Mereu pune statusuri pe Facebook cu pareri de rau, cu suferinta, cu durere.
Mereu cand o sun imi zice ca e ocupata si ca nu avem ce discuta... simt ca ma prabusesc pe zi ce trece...