Nu scrie nicaieri varsta cand sa iti incepi viata sexuala, fiecare o face cand crede ca e bine, recomandat ar fi dupa 18 ani
Buna! O faci atunci cand esti tu pregatita, cand simti ca partenerul/partenera te merita cu adevarat si atunci cand o faci sa o faci cu placere.
18+
Atunci când vei fi documentată!
Atunci când vei avea un psihic și o minte dezvoltată!
Teoretic o poti face de la ce varsta vrei, dar este recomandat sa o faci dupa 17-18 ani.
Nu este o regula generala!
O faci atunci cand vrei tu!
Atata vreme cat ai, langa tine, partenerul ideal pentru asa ceva...da-i bice!
Indicat ar fi sa nu iti incepi viata sexuala de la 13-14-15 ani si sa astepti sa treaca un pic timpul macar 16-17 ani, asta ar fi parerea mea mai intai traieste-ti copilaria si dupa sex deoarece vei avea totata viata la dispozitie sa fac sex iar de copilarie poti sa te bucuri doar acum
Nu a zis nimeni la cati ani, faci cand vrei tu si te simpti pregatit/a sa faci.
Pai normal ar fi sa ai 18 ani atunci gandeti altfel si nu o sa mai fi asa usor de pacalit pentru a face pasul acesta, multi baieti vor doar sex si atat.
Pai... Ar trebui sa ai corpul si mintea destul de dezvoltate ca sa o faci. Normal ar fi pe la 17-18 ani. Sincer, mi se pare gresit sa incepi de la 14-15, mai ales ca trupul si mintea ta sunt inca in transformare.
Nu e o regula asta, Faci, cand esti pregatita, cu persoana potrivita, nu cu un copil care ar putea sa te chinuie xD!
Hey
Pai,nu e o varsta anume, dar cea data de lege este de 16 ani...inainte de 16 ani, daca faci sex este ilegal...
:*
Important e sa o faci cand simti ca esti pregatita psihic si fizic:*
Parerea mea e ca poti face sex de la 14 ani in sus CU CONDITIA ca esti foarte bine informat/a si pregatita din punct de vedere sentimental, cu o gandire matura, si sa fii dezvoltat/a fizic.DAR NEAPARAT sa folosesti DUREX EXTRA SAFE! Succes si ai grija de tine!
Probabil ca baiat nu ar fi indicat sa iti raspund la aceasta intrebare
Dar daca te simti pregatita si crezi ca nu ai niciun motiv sa refuzi. Poti sa o faci
Dar ca ultim sfat... Gandeste-te de 2 ori inainte sa faci pasul acesta, mai ales daca esti la o varsta frageda. Nimeni nu iti poate interzice sa o faci dar daca vei regreta acest lucru, tine cont ca nu vei mai putea da timpul inapoi... Sper sa te ajute sfaturile mele
anonim_4396 întreabă: