Suferinta, doare! Daca ea a ales ce mai poti face? Mai nimic, trebuie sa fii barbat si sa accepti alegerea ei! Nu te duce la ea sa-i mai zici ceva asta poate ca te va cobora in ochii ei! Eu iti dau un sfat, lasa lucrurile asa cum sunt si sunt sigur ca iti va veni randul sa-i arati ca s-a inselat in privinta ta! Cauta-ti o fata care sa te iubeasca si sa te aprecieze nu sa te faca sa suferi! Iar daca vei cedea ca asa-zisul prieten nu mai e cu ea atunci actioneaza direct cumpara-i un buchet de trandafiri si explica-i ca reprezinta un gest si o particica din aprecierea ta pentru ea si sunt sigur ca va realiza ca a gresit in privinta ta! multa bafta!
Nu fugi de realitate! Vorbeste pe sleau cu ea! Am impresia ca e cam fara suflet; se foloseste de tine ca sa poata sa fie cu acel baiat! Sper sa ma insel, dar cam asa pare! Nu te teme de esec; bafta!
- Părerea mea este că ar trebui să te desparţi de ea, adică dacă 'prietenei tale' îi place mai mult de amicul tău, iar pe tine nu mai te bagă în seamă, asta nu se mai numeşte relaţie.
Numai bine.
Cel mai bine ar fi sa discuti cu ea si sa ii spui ceea ce simti.
Alta solutie nu ai! :*
Sper ca te-am ajutat
Ce as putea sa ii spun? Daca ma iubeste? Ar spune DA, si data viitoare va fi la fel... daca o intreb daca il iubeste pe el, acelasi raspuns, ca NU. Dar se vede ca ea e mai mult atrasa de el decat de mine. Sa ma despart de ea?
Tin mult la ea, si nu prea vreau sa ma despart dar nu cred ca am ce face. Sa inteleg ca asta e singura solutie?