anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut dragii mei! Am 0 pr0blema destul de c0mplicata si pana acum nu am gasit raspuns nici la prieteni, nici pe net nici nicaieri, ultima sansa sunteti voi!
Eu am 18 ani si am un iubit de ceva timp care are 20 de ani. T0tul este perfect in lumea n0astra, cu exceptia vietei sexuale! De la un timp nu stiu ce se intampla cu el. sad. T0tul incepe bine, noi d0i, m0mentul potrivit, el se excita f0arte tare. Cu cm nu are probleme! Cat despre miscari, e fen0menal! Dar pr0blema este ca atunci cand intra in mine. T0tul merge bine pana la un m0ment dat! Parca i se taie curentul! Pur si simplu i se blegeste. si cu greu se mai scoala, nici v0rba de ejaculare! Nici v0rba de partida a 2! D0ar de maxim 3 0ri am ajuns la a 2 partida, dar nu a mai reusit sa termine! D0ar la prima ce s`a chinuit! Nu stiu ce sa fac! Nu`l mai excit eu? so saturat de mine? Sau are el probleme? Astept cat mai multe idei!sad. Va rog! E ceva n0rmal si uman. Dar nu mai stiu ce sa fac, pr0blema asta ne afecteaza relatia, el e mereu ingandurat si e suparat si nerv0s pentru ca crede ca nu ma satisface si toate cele si ii e frica sa nu il parasesc! Ne iubim en0rm de mult.sad
Sunt dispusa sa dau 0 FUNDITA URIASA din inima pentru cei care sunt seri0si!happy.

4 răspunsuri:
| liviu42 a răspuns:

Indicat sa mearga el sa isi faca un control in primul rand.

| 4l3x a răspuns:

Ar trebui sa consulte un doctor, dar mai mlt ca sigur are el o problema, nu crd ca e din cauza ta daca la inceput e binewinking

| ciprian_3266 a răspuns:

Cred ca daca ai invata sa scrii in romana l-ai excita mai tare si asa n-ar mai avea probleme
lasa-l sa-ti dea sus sa vezi ce placere ii face

| Heartless_8072 a răspuns:

În primul rând, ar trebui să facă un control. dacă inceputul este OK, nu este nici o şansă sa fie din cauza ta. happy