| Sophie88 a întrebat:

Salut dragilor, am o nelamurire: am un prieten cam de 2 luni, si el parca nu mai e asa interesat de mine. Ma rog, niciodata nu a fost prea... romantic laughing I-am zis de la bun inceput ca daca nu mai vrea sa fie cu mine sa-mi spuna, sunt fata mare, pot sa inteleg. In ultimul timp e din ce in ce mai indiferent (de ex i-am zis lunea trecuta sa iesim, a tot amanat, nici pana azi nu am iesit, nici nu ne-am intalnit), dar cand am incercat sa vorbesc despre asta mi-a zis ca tot la prostii ma gandesc, si sa inteleg si eu ca are de lucru si e obosit dupa servici.
Cum as putea afla ce-i in capul lui? Suntem amandoi peste 20. N-as crede ca e vorba despre o alta tipa...

Răspuns Câştigător
| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Nu te vrea.E foarte simplu.
Atunci cand vrei sa fii cu o fata cu adevarat apoi vreiwinking

Astea cu serviciul stresant, cu oboseala, cu lipsa timpului sunt povesti.
Sperie-l putin cu despartirea si vezi cum reactioneaza.
Daca tot la fel de indiferent e inseamna ca nu ai ce pierdewinking

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Dupa spusele tale tu nu mai esti in fruntea listei cu prioritati, dar nici nu vrea sa recunoasca. Fa un pas inapoi si iesi din aceasta relatie.

| miley1004 a răspuns:

Poate are probleme familiare care trebuie rezolvate la moment. Vorbeste cu el fata in fata, nu pe telefon si pe SMS, intreaba-l ce s-a intamplat, spune-i ca poate avea incredere in tine. Funda?

| nightwish12356798 a răspuns:

Ti-as propune sa-l incerci: sa pui o problema sa se uite la el si sa vada daca are ochi pentru alta, sau sa vorbiti despre un copil ai iti dai seama daca mai e ceva chimie intre voi, na eu aunt mai mica dar na macar vezi ce iese, succes iubita!:*

| F4LCătăă a răspuns:

Bună.

Poate are vreo problemă şi nu vrea să îţi spună, vrea să vadă dacă tu chiar vrei să fii lângă el pentru o perioadă mai îndelungată.
Dacă nu crezi că e asta şi spui că nu a fost romantic niciodată, probabil chiar nu mai vrea să fiţi împreună şi asta este. Te-a luat mai pe ocolite, probabil, ca să nu te facă să suferi.
Dacă nici această variantă nu este, e clar îi place de altcineva şi vrea să scape de tine decât să te folosească în continuare.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add: cataa. onlyme

| ZambetDeGheata a răspuns:

Nu te mai vrea si foloseste pretexte. Cand vrei intr-adevar sa fi cu o persoana nu exista scuze