| wonderfully a întrebat:

Salut dragilor! Am si eu nevoie de AJUTOR! Deci, imi place de un baiat din clasele primare(a fost cu mine in clasa). Era foarte dragut, imi dadea cadouri de 8 martie si Ziua indragostitilor. Dar in clasa a 5 am fost mutati in alta scoala, din fericire in aceeasi scoala dar clase parelele.In clasa 5-7 ne vedeam rar, si nu vorbeam.Acum in 9 eu m-am schimbat, el s-a schimbat. Mie inca imi place de el dar nu stiu daca si el mai simte la fel.Cind ne intalnim pe coridoare el se uita la mine, eu la el dar nu vorbim.Cind ii scriu pe net, el imi raspunde, vorbim; dar la scoala-nu.Simt ca-i atrag privirea de fiecare data cind ma vede.problema e ca nu stiu daca inca ma place.Eu sunt foarte timida, si nu as putea sa fac primul pas sau sa-i spun ca-l plac.Credeti ca el inca ma place? Astept pareri.multumesc!

3 răspunsuri:
| Pissy a răspuns:

Daca inca te place, va face el primul` pas. happy

| virusake a răspuns:

Propune-i sa iesiti intr-o zi la un suc. Si vezi ce-i poate osu`. big grin

| nely19 a răspuns:

E pai ar tebuii sa lasi timiditatea deoparte si daca vezi ca el nu face primul pas fa`l tu, asta in kaz ca nu vrei sa ti`o ia alta inainte.

Ee hai sa-ti zic o chestie, daca ti`e jena sa-i zici in fata stay de vb cu el pe mess si bate niste apropouri si el o sa`si dea seama, daca vezi ca nu accepta insm ca nu te place iar daca vezi ca intra in jocul tau...bafta de atunci sti tu mai bine ce ai de facutwinking