| CloseToYou a întrebat:

Salut >dragilor!big grin<
Deci,sunt cu baiatul asta de vreo saptamana happy.Am mai avut o ,,tentativa",dar n-a prea iesit.whistling.In fine oh go on.El e cea mai dulce persoana,e frumos si inteligent si ma respecta,atat pe mine cat si pe ceilalti,e baiatul perfect in opinia mea day dreaming.Totusi,la inceput parca era putin mai altfel,venea mereu la mine si ma pupa chiar daca il vedeau toti colegii lui si normal,faceau misto de el,in sensul ca incepeau sa cante tot felul de piese siropoase sau sa-i zica Romeo si alte chestii de genu' laughing.Acum,desi stiu ca sentimentele lui pentru mine nu s-au schimbat,parca nu mai e chiar la fel.Adica pare putin mai timid.Asa era si inainte,doar ca credeam ca s-a schimbat thinkingOricum,nu asta e problema.Baieti,as vrea sa va intreb pe voi in mod special:ce ar trebui sa fac ca el sa revina la ,,starea initiala" si poate ati putea sa-mi spuneti niste lucruri dragute pe care as putea sa le fac si care sa-i demonstreze ca ma simt bine cu el,poate asa o sa aiba mai multa incredere in sine hee hee.Lucruri asa,mai simple,ca de inceput na.dar,intelegeti voi big grin.
Poate ca intrebarea mea pare putin ciudata,dar stiu ca imi veti raspunde cu niste cuvinte folositoare,asa cum comunitatea TPU o face de cele mai multe ori.
Mersi mult,o zi perfecta va doresc.Pupici! kisskiss
P.S.-fetelor sunteti mai mult decat binevenite sa imi spuneti parerea voastra,doar ca am pus intrebarea ,,in special pentru baieti" fiindca sunt curioasa ce au ei in sufletel hee hee

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La inceput oricine da tot ce are mai bun. Cu timpul lumea se obisnuieste si revine la mersul normal al lucrurilor daca nu se intampla nimic nou sau special.
Acum depinde si la care stare initiala vrei tu sa il aduci. La cea in care te pupa de fata cu colegii? Asta ar fi cam greu, poate colegii lui au inceput sa faca glume de santieristi pe seama asta si lui poate nu ii convine chestia asta, si asa poate prefera sa fie cu tine departe de gurile rele, unde sa va simtiti aman2 bine.
Saaau, asa cum mai recomanda unii pe aici pe TPU, sa incerci sa fii niteel mai indiferenta, sa vezi cum reactioneaza. Dar nu stiu cat de bine e asta ca si pe noi, baietii, ne doare atunci cand faceti pe indiferentele.
Ai putea incerca sa ii faci o surpriza sau ceva sa il uimesti, asta i-ar demonstra ca si tu tii la el. big grin

1 răspuns:
| ionut1134 a răspuns:

Nai ce ne face multi sunt timizi dar sarutal in fata colegilor lui este timid pentru ca rad colegi lui de el daca lar sustine n-ar mai fi asa eu stiu pentru ca vroia o fata sa fie cu mine si colegi radeau de mine si ma faceau si pe mine romeo laughing dar este din cauza ca rad ceilalti de el