| Flow4 a întrebat:

Dragostea de adolescent laughing Sa trec la poveste:Am o prietena buna,ne intelegem ca fratii,doar ca in ultima vreme mi-se pare ca vrea sa fie ceva mai mult intre noi,totusi ea are iubit,dar in ultima vreme nu se mai inteleg mai deloc.Mi-a zis o amica o chestie care nu stiu cat e de adevarata,o fata care te place se joaca mai mereu cu parul,si chiar am observat asta la ea, in ultima vreme a inceput sa ma sune doar asa fara motiv si vorbim cu orele..am inceput sa iesim de 2-3 ori pe saptamana la suc,faza e ca mereu vrea sa fim doar noi 2, sincer sa fiu si eu as vrea sa fie ceva mai mult intre noi,dar probabil multi dintre voi stiti acea frica "de refuz",asta e marea mea problema,am vazut-o privindu-ma cateva minute,iar cand ma uit la ea,ori zambeste,ori isi muta privirea,imi pune tot felul de intrebari gen:daca am fi impreuna? Am incercat sa fiu un prieten cat mai bun,adica o ajut cu sfaturi, ii sunt mereu alaturi...indiferent de situatie,am incercat sa-i arat ca imi pasa de ea si din cate vad a inteles,dar nu cred ca a inteles ca vreau ceva mai mult,dupa parerea voastra si comportamentul ei,ce credeti, vrea mai mult de la relatia noastra sau vrea sa ramanem doar prieteni? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Radu_Happy_1983 a răspuns:

Salut, am trecut si eu prin asa ceva si acum imi pare rau de mor, daca esti sigur, da-i bataie. Apropie-te de ea cat mai mult si chiar daca vezi ca asta vrea si ea incepeti o relatie, daca intr-adevar sunteti foarte apropiati si relatia nu merge atunci sigur veti ramane prieteni, dar nu o pierde daca zici ca merita!

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu spun sa incerci nu se stie niciodata,dar sa fi sigur ca asta vrei cu adevarat si ca poti avea incredere in ea si ca va placeti resiproc fizic, la carcater etc daca i se mareste pupila te place apropo, daca se roseste la fata, daca isi freaca mainile, daca i se usuca buzele etc

| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca tu esti orb de-a binelea si nu vezi un lucru cat se poate de evident. Ce ai vrea sa faca fata sa se urce pe tine in plina strada pentru a te face sa intelegi ca doreste mai mult decat sa o scoti cand si cand la un suc. Fii mai curajos si intotdeauna s-o tii de mama ori de cate ori iesiti la plimbare. De asemenea cand o conduci acasa si iti iei ramas bun strange-o in brate si dai un sarut. Succes.

| R0R0 a răspuns:

Ea ti-a dat o gramada de semne si tu mai stai sa te gandesti daca sa fii cu ea. Bineinteles! Ea asteapta ca tu sa faci primul pas.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

O strategie buna in cazul tau e sa te retragi incet, incet. Nu mai vorbiti asa des la telefon, esti mai sec cu ea ea, incepi sa schimbi subiectul "love" si la un moment dat o sa te intrebe de ce. Iar acum e momentul sa o lovesti cu adevarul : "Nu vreau sa fiu asa aproape de tine deoarece de fiecare data cand te vad am filmele astea ciudate in care as vrea sa nu mai pleci niciodata, si totusi pleci ciu iubitul tau" happy. Atunci aflii un da sau nu.